Hår, igennem flere år

det hårdet hår 2Jeg syntes ofte, at jeg har problemer med mit hår. Jeg har hele mit liv haft langt hår, rigtig langt. Men i 2011 skulle der ske noget nyt. Håret var slidt og træls, og frisuren svær at skifte. Så jeg tog en drastisk beslutning og fik en kort page. Jeg elskede det – det var nyt og frisk. Og jeg så yngre ud. Men, det var et arbejde. Jeg gik fra at kunne nøjes med at vaske hår hver 3. dag, til at skulle vaske, føntørre og glatte – hver dag. Samt ture til frisøren rigtig tit, da mit hår er som det rene ukrudt. Det blev dyrt i den sidste ende.

Så  i 2012 besluttede jeg mig for, at håret skulle være langt igen. Jeg vil tilbage til udgangspunktet, men der var lang vej endnu. Jeg syntes længe at garnet havde den mest irriterende længde. Lige der ved skuldrene og det gav den berømte “anderumpe”. Men nu syntes jeg endelig, at der er sket noget, og håret er ved at lige sig selv igen. Denne gang lidt sundere og velholdt, jeg har nemlig lært at bruge hårolie og tørshampoo siden sidst.

Ulempen ved langt hår er klart, at der er hår ÜBER ALLES! Seriøst, jeg fælder som et dyr, der er ved at smide vinterpelsen. Men det må jeg tage med, for nu skal manken være længere end før. Det bliver spændende at se, hvor langt det er ved denne tid næste år.

Men nogen gange savner jeg den smarte page – men vi kan jo ikke få det hele. Vi vil altid ha’ det garn, som vi ikke kan få – kender I ikke det?

23 meninger om “Hår, igennem flere år”

 1. Det lange hår er rigtig flot til dig 🙂 men kort hår er også super fedt, savner mit korte hår indimellem. Mit vokser også som ukrudt – det bliver bare hurtigt dyrt med det månedlige besøg hos frisøren.

  1. Mange tak! Det korte var rigtig fedt – men det er nu rart, at kunne gemme sig lidt bag det store hår igen 😀

  1. Mange tak! Det var også en svær beslutning, at klippe så meget af. men det var en sjov periode lige at få med 🙂

 2. Hehe, har selv super langt hår og det er virkelig også over alt! :))
  Alle frisurerne klæder dig super godt!

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

 3. Ville ønske jeg kunne få så langt og flot hår – mit knækker desværre så snart det når en hvis længde, og så er det bare generelt rigtig tyndt og trælst 😉

  1. Det er utroligt, vi støvsuger ret tit pga. det.
   Ja, man kan desværre ikke få det hele, men det er meget nemmere at lave forskellige frisurer med det lange hår 😀 Da jeg havde page var der ikke meget andet end page :p

  1. Det er rigtig smart med det korte hår. Jeg syntes også det var rigtig fint til mig – men jeg er og bliver bare en langhåret én 😉

 4. Om jeg kender det?? JA!! Jeg kalder også mit hår for manke. Det er ustyrligt og fælder. Og ja jeg er også altid misundelig på dem, som bare har det pæneste hår. Men jeg vil så gerne have langt hår, så det kommer ikke af 🙂

 5. Når man har langt hår, vil man altid ha’ det kortere, og når man så klipper det, så fortryder man straks og savner sit lange! Totalt dumt 😀
  Jeg synes nu, at det klæder dig virkelig godt med kort page også.. Jamen det hele er jo så fint.

  1. Det er virkelig dumt. Og dem med glat hår vil have krøller og omvendt. Hehe.
   Tak, det var også en rigtig fin fritz, bare ikke holdbar! :O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *