“Du får kun det fun du selv blander”

SONY DSCDa jeg var barn kunne jeg, med et sugerør, drikke mellem fortænderne – så stort et mellemrum havde jeg.

Indtil fornylig, tjekkede jeg altid under sengen – hvad jeg kiggede efter ved jeg ikke. Et monster eller en uhyggelig mand, måske. Nu tjekker jeg ikke længere, af den simple grund, at vores nye seng går helt til gulvet 😉

Jeg forbinder mange sange med personer jeg holder af eller savner. Det samme med begivenheder, og når jeg høre dem, kan jeg blive helt trist. Jeg arbejder på, at vende den følelse til noget positivt og godt.

Da jeg var lille græd jeg altid efter juleaften og min fødselsdag. Jeg var et meget følsomt barn, og syntes det var så trist, at der igen vil gå et år. Desuden syntes jeg det var synd for juletræet, for nu skulle det jo bare smides ud. Den følelse kommer helt sikkert fra et eventyret Grantræet af H.C. Andersen.

Jeg græd også efter gode ferier eller episoder som barn, så meget engang, at jeg ikke kunne nyde øjeblikket, i frygt for at blive ked af det senere. Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, men jeg kan godt blive trist, når noget godt er slut.

Når jeg tænker over det, er jeg faktisk ret kræsen. Jeg kan f.eks. ikke spise bananer om morgen, pga. konsistensen. Men spiser dem uden problemer senere på dagen!

Nu har jeg af medicinske og helbredsmæssige grunde, ikke taget p-piller i 3 måneder, og jeg har aldrig haft det bedre psykisk. Det er skræmmende hvad de piller gør ved en!

Hehe, så fik I en masse meget randomme informationer om mig, mest fra barnsben – men det er nu meget hyggeligt.

18 meninger om ““Du får kun det fun du selv blander””

 1. Det er dejligt, at du er så ærlig. Jeg har også svært ved gode stunder som ender, men har stadig ikke fundet vejen ud af de øjeblikke jeg bliver ked af det.

  1. Tak 🙂 Det var heller ikke nemt, det handler meget om, at mærke at det er ok, at savne de gode stunder, og nyde at det var godt, og man er den oplevelse rigere. Hvis det giver mening 🙂

  1. Det må være gammel skader fra gyserne som barn! Jeg husker i hvert fald nogle grumme gyserbøger til børn, nu kan jeg ikke lige huske hvad de hedder!

 2. Jeg er ny læser på din blog, hvor er det sjovt at læse lidt skøre facts om dig.
  Meget inspirerede og anderledes blog

 3. Ej, jeg elsker sådan nogle indlæg her
  Jeg har også indtil for få år siden altid kigget under sengen, og jeg har aldrig vidst hvad jeg kiggede efter. Jeg troede næsten jeg var den eneste på min alder der gjorde det, hahahaha 😀

  1. Haha! Hvor er det godt, at jeg ikke er den eneste som har haft den vane! 😀 Jeg er egentlig glad for jeg aldrig FANDT noget under sengen, se det havde været noget helt andet! UHA

 4. Jeg elsker sådanne indlæg, så sjovt! 🙂 og det der med p-piller, jeg gav faktisk samme besked til min læge sidst jeg var forbi hende. Dem skal jeg bare aldrig på igen! Sikke en forandring.

  1. Tak 😀 Ja, det er virkelig skrækkeligt. Jeg har dog fået uren hud som en teenager efterfølgende, men det må jeg tage med! Faktisk var jeg på det skidt i 10 år. Det er meget tankevækkende, at jeg ikke er den eneste, der mærker forandringer ved at stoppe.

   1. Den klub er jeg desværre også med i, 10 år og teenagehud. Damn you, hormoner! Dog minus en 10 kilo også og så som sagt, nu med et mere stabilt sind. Så det er det værd, synes jeg. Jeg har i hvert fald som du selv skriver, aldrig haft det bedre.. 🙂

    1. Det er lidt frustrerende, især fordi jeg ikke kan lade være med at pille i dem! Lorte bumser, troede det var slut med sådan noget! haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *