Show me your blog #5

show me edit

Der er kommet en hel del nye læsere til, den seneste tid. Det er så dejligt! Kys til jer.

Derfor afholder jeg igen for 5. gang – den ret populære blogrunde, hvor du/I kan fremvise jeres blog. Jeg holder disse “blogrunder” hvor du har mulighed for at vise din blog frem. Det jeg gør, er at jeg dernæst vælger 3 blogs der fanger mig mest, som jeg fremhæver i en så kaldt blog anbefaling her på bloggen. Vi kan alle bruge lidt “link love”, jeg har også fået et fint banner i toppen af bloggen, hvor der bliver delt lidt link kærlighed ud til nogle andre søde blogger piger, som også køre deres blogge solo.

Dette er både for gamle læsere, tavse læsere, nye læsere – alle og en hver! :) Modeblogs, madblogs, sportblogs, livstilsblogs, familieblogs – ALT er velkommen.

Jeg syntes nemlig at denne måde, er en god mulighed for at få øjnene op for gode OG nye blogs – nogle som måske drukner lidt i alle de blogs der flyder rundt i blogland. Det er aldrig skidt med ny inspiration.

Har du også lyst til at fremhæve dine yndlingsblogge? Så smid endelig et link til dem.

Glæder mig til at se, hvem der er med denne omgang af “Show med your blog!” :) Jeg lader dette løbe i omkring 14 dage, hvor jeg vil følge med, i de links som bliver smidt i kommentarfeltet.

Let the sharing begin!

24 meninger om “Show me your blog #5”

 1. Jeg er kommet på eget domæne langt om længe og er nu meget mere stolt af at vise min blog frem 🙂
  Den er stadig under konstruktion, vil gerne have en side, hvor jeg nævner de blogs jeg får læst på daglig basis, og som andre måske også kan få glæde af 🙂

 2. Det var da en god idé 🙂 … Jeg har to blogs … hhv. http://www.larsensblog.dk … og så min træningsrelaterede blog http://www.larseniform.dk … Begge blogs er netop inden for den sidste uge flyttet til eget domæne og ny platform (WordPress) … kæmpe arbejde at programmere osv., men jeg er blevet rigtig godt tilfreds med resultaterne, og det er jo dét der tæller allermest.
  Jeg glæder mig også til at se, hvilke blogs der bliver anbefalet her, så jeg kan hente inspiration og lære nyt :-).

 3. Fantastisk idé 🙂

  Jeg synes “naturligvis” at min blog er fabelagtig og er fyldt med søde børn, lækre kager og god mad – what’s not to love?

  cocoogco.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *