“Vær en egoist og brug en vådbørste”

wetbrusheditNu er jeg ved at gro manken godt og grundig lang, og det kræver en masse pleje. Men ikke mindst, den rette børste. Indtil sidste uge, har jeg brugt en rundbørste, som jeg købte tilbage da jeg havde pagehår, og den er slet ikke beregnet til langt hår. Så jeg har kastet mig ud i at prøve den kendte “WETBRUSH” fra HH Simonsen. Det ligner en helt almindelig børste, men den er ret unik. Jeg vågner med en høstak, for jeg sover som en vild abe og jeg hader at frisere det ud igen, men denne Wet Brush køre altså skånsomt igennem håret, og uden at det gør ondt.

Børsten er til alle hårtyper, og den er især god hvis du har tykt, genstridig eller ødelagt hår. På den måde, er den også børnevenlig, da den ikke river i håret – grunden er, at børsten er sammensat af revolutionerende og særligt konstruerede børstepigge, som både virker skånsomt og effektive, så vi slipper helt for knuder og sammenfiltringer. De små dutter på børstepiggene virker stimulerende på hovedbunden, hvilket gør friseringen behagelig og samtidig virker stimulerende for hårsækkene.

Oven i at gro manken lang, så har jeg ikke været ved frisøren siden Januar, derfor kan spidserne godt have brug for lidt ekstra fugt og pleje. Jeg bruger altid hårolie, men det er ikke altid nok. Jeg har testet Bed Heads Ego boost, som er til spaltet spidser og er en leave-in conditioner. Ved brug af denne, har jeg oplevet mit hår meget tykkere og flottere. Spidserne ser flotte og nyklippet ud, og det dufter oveni hatten godt.

Hold for resten øje med bloggen, for i næste uge kommer endnu en konkurrence, hvor en heldig type kan vinde en Wet Brush.

//I samarbejde med Hair247.dk//

12 meninger om ““Vær en egoist og brug en vådbørste””

  1. Uh, den var faktisk ikke særlig dyr, måske man skulle overveje at bestille sådan en. Jeg har længe villet opgradere på børste fronten (bruger bare en billig børste fra Tiger pt.), men synes bare de gode er uoverskueligt dyre.. Men 139kr er jo lige til at overkomme 🙂

    1. Den er nemlig til en overkommelig pris! 🙂 Og så kan du få den i forskellige farver. Det syntes jeg bestemt du skal søde Debbie 🙂

  2. Jeg har prøvet selv samme børste, og de er super genial 🙂 Har brugt den i et halvt års tid men har nu skiftet den ud, fordi den blev lidt nasset i bunden.. Men det er smart 🙂

      1. Jeg synes ikke, den var rigtig god at vaske 😉 Men det er bare generelt med børster. Når der kommer hår og støv ned i bunden. Skal bare have købt mig en ny 🙂 Forsøger lidt pt. at undgå at redde mit hår med andet end en bredtandet kam..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *