Fraklip

fraklipHyggehejsa! Og velkommen til alle de nye søde læsere for resten! Det er så dejligt, når der kommer flere til.

Jeg vil lige fremhæve hvad stakkels Katrine og Gitte skal udsættes for når de skyder billeder af mig. Jeg kan nemlig ikke altid tage det seriøst. Der kommer oftest et mærkeligt fjæs eller en kav bevægelse. Gitte siger altid “Åh, dét der bliver du glad for” – mmm jep!

Nu hvor vi er i gang, kan vi lige så godt få nogle tilfældige facts om mig på bordet.

 • Siden jeg har fået gluten allergi, er det altid meget stort for mig at komme på en restaurant som har glutenfrit brød eller lign. Når jeg spiser, køre fingrene og “mmmm”-lyden er i gang med fuld smadder. Jeg er som et lille barn der smager chips for første gang.
 • Jeg kan egentlig bedst lide at stå BAG kameraet. Jeg elsker at tage billeder – og når jeg får fanget et godt motiv, kilder det helt i maven.
 • Da jeg var barn smilede jeg altid med lukket mund, fordi jeg var ked af mit mellemrum ved fortænderne, nu elsker jeg det – syntes det giver et unikt personligt træk.
 • En tur i Bilka kan godt få pulsen noget højt op.
 • Jeg elsker fart og kilden i maven, rutchebaner er et hit – MEN jeg tør på den anden side heller ikke, piver ekstremt meget på vej op i en rutchebane, fritfald eller lignende. “Jeg vil neeeeed” er oftest ord mine kære skal høre på.
 • Jeg er meget barnlig og legesyg (syntes det er vigtigt at gemme barnet i sig selv, ellers bliver livet jo alt for kedeligt)
 • Jeg var et meget sensitivt barn, og er det stadig. Dette er en forse, som man blot skal lære at bruge.
 • Og at være sensitiv, gør at jeg er let til tåre – der er både tåre ved glæde, vrede, frustration, angst, savn og grin.

Det var dét for denne gang. Håber sommeren er go’ ved jer.

18 meninger om “Fraklip”

 1. Jeg elsker disse indlæg, hvor man kommer lidt tættere på diverse særheder. Og så synes jeg altså, at det første fraklipsbillede er lige til et modekatalog. SÅ fint 🙂

  1. Mange tak Katrine, særheder er det en del af her i hvert fald 😛 haha.

   Og sikke en dejlig kommentar, og så er det bare mig som er fjollet :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *