Afsted til København det går! *Vrøøn vrøøøm*

instagrameditNu har jeg virkelig ikke fået blogget særlig meget den sidste tid. Jeg har arbejdet rigtig meget og nærmest ikke siddet ved computeren. NU smutter jeg så til København og tilbringer min weekend derovre. Jeg skal besøge den bedste af de bedste, og der skal shoppes og spises go’ mad! Weee! Jeg kommer til at spamme på Instagram, så der kan I jo følge med – for er bange for, at bloggen får en lille weekendspause 😀 Der er jo Ganni lagersalg derovre, så jeg kommer nok ikke til at sidde stille.

Nå men, jeg er den som er kørt, og jeg glæder mig til turen. Bare mig, Mercedesen, vejen og en masse go’ musik.
Følg med på Instagram, hvis I har lyst <3 og go’ weekend 🙂

16 meninger om “Afsted til København det går! *Vrøøn vrøøøm*”

  1. Nyd din weekend skønne du – det lyder til, at den er dig velment og tiltrængt 🙂

    Anne

    1. Jeg har virkelig nydt det, og haft brug for at koble af. Ah hvor har det været fantastisk! OG mine køb! uha, godt jeg ikke er i København oftere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *