mbyM A/W 2014

mbym edit

I sidste uge var der fart over feltet. Tirsdag var jeg inviteret til at se mbyM A/W kollektion – og nøj hvor var der MANGE flotte sager. Pastel  går igen til efterår/vinter, hvilke passer mig fint. Jeg elsker pasteller, og den sarte lyserøde er den nyeste svaghed. mbyM har blandt andet også fokus på sæts i denne kollektion. Noget jeg endnu ikke har turde at bevæge mig ud i, men det nederste sæt, var jeg helt forelsket i. Nederdelen kunne også fås i en stram version. Så der var virkelig noget for hver en smag – og jeg glæder mig til, at det hele kommer i butikkerne til August!

Husk der er hele to konkurrencer i gang lige nu. Både til dig selv – men også til din søde mor. Deltag lige her og her.

10 meninger om “mbyM A/W 2014”

 1. God weekend søde,

  ja der er flere smukke sager der, vi må glæde os til at spendere lidt flere penge til efteråret:-)
  Du er selv så smuk i din fine kjole.

  Ved du er til vintage, så vi har har en vintage bikini i en giveaway på bloggen pt.:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/vind-en-vintage-bikini-og-et.html
  virker linket ikke, så tryk på mit navn øverst, så kommer du til bloggen.

  Nyd weekenden og i aften står den på stort musik show med Dk som vært.
  Hilsner fra Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *