Heering Cocktail Blogger Tour

heering

heeringeditDen 1. maj blev jeg inviteret på en cocktail blogger tour, med en håndfuld søde Aalborg bloggere. Vi blev introduceret til Heering likør, som er kongelig hofleverandør – haps siger jeg bare. Jeg er en rigtig kaffehund, og en af de lækre likører, var med en herlig kaffesmag. Heering Kaffelikør, som passer perfekt til både kolde og varme cocktails. Vi blev også budt, en mere sød likør, Cherry Heering, som er fremstillet af danske kirsebær – hvilket giver en rig og stærk smag. Den perfekte smag, til sommerens cocktails.

Vi startede aftenen på Vesterå, hvor vi blev forkælet med drinks efter drinks, efter drinks. Vi kom også alle bag baren, og lavede vores egen cocktail, jeg forsøgte mig med Singapore Sling – med Cherry Heering i, selvfølgelig 🙂 Det var en af favoritterne denne aften, men alle cocktails vi blev tilbudt, var rigtig gode.  Efter et par timer på Vesterå, stavrede vi afsted i stilletter mod Klostertorvet, hvor den stod på flere Heering Cocktails + lidt godt til maven. Hele aftenen blev vi kræset om, og vi hyggede os!

Tak til alle de søde piger, som var med til at gøre aftenen kanon hyggelig, og tak til Vesterå, Klostertorvet, Heering og Kompas Kommunikation for en helt gennemført aften!

14 meninger om “Heering Cocktail Blogger Tour”

  1. Uhm, kaffelikør <3
    Jeg kan hverken lide sodavand og juice, så kan faktisk næsten kun lide mojitos og hvide russere hvad angår drinks. Så ærger mig over, stortset aldrig at kunne sidde og lege tøset med en drink. Så kaffedrinks ala smuglerkaffe, irish coffee og iskaffe med sprit og likør, er min redning, når jeg vil have noget at supplere fadøl og rødvinen med 😀

    – Ane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *