Vind og forkæl din mor – Mors dag konkurrence

 

billede-vert edit

Jeg elsker min mor, rigtig højt – og i min familie har vi altid gjort meget ud af Mors dag + Fars dag. Jeg har allerede planlagt hvad min mor skal forkæles med d. 11 maj. I 2012 overraskede jeg hende b.la. med en tur i Wellness/Spa – jeg kidnappede hende simpelthen.

Nu har du mulighed for at vinde dette smukke armbånd med en flot forgyldt dråbe charm til din mor. Smykket er fra Marklund Design, som har smykker til hver en smag.

KONKURRENCEN ER SLUT

Den heldige vinder er kontaktet pr. mail

Glædelig Mors dag <3

morsdag 2

 

52 meninger om “Vind og forkæl din mor – Mors dag konkurrence”

 1. Min mor er ikke blandt os mere- men min datter er en forrygende god mor, der har formået at skabe et godt hjem for mit lille barnebarn. Selvom hun har travlt med uddannelse tager hun sig altid tid til at lave 100% økologisk hjemmelavet mad helt fra bunden af og alt tøj, legetøj mm er uden giftige tilsætninger, hun går aldrig på kompromis med kvalitet og venter altid til de gode ting kommer på tilbud/udsalg eller købes brugt. Livskvalitet og gode vaner er hendes kendemærke og hun bruger ikke penge på sig selv, så hun fortjener en smuk mors dags gave <3

 2. Min mor skal have dette armbånd,fordi hun er bare den bedste i verden,har altid været der for mig og mine 4 søskende,og også for alle hendes børnebørn,som altid kommer først i rækken,når det brænder på.

 3. Fordi jeg ikke har set min mor de sidste 7 år, så måske hun trænger til at få lidt opmærksomhed fra hendes datter 🙂

 4. Fordi min mor ville blive uhyggelig glad for det. Hun har været igennem et par hårde år og der har derfor ikke været plads til meget selvforkælelse, eller shopping for den sags skyld! 🙂

  Pernille

 5. Sikke en dejlig konkurrence søde AC <3 !

  Jeg ville gerne give min dejlige mor dette fordi hun altid er der for mig og igennem de sidste to år har været så utrolig meget hårdt igennem ! Hun fortjener alt jeg kan give hende i hele verden og er verdens bedste mor. Hun er min klippe og jeg elsker hende. Så det ville være fantastisk at kunne overraske hende med sådan et smukt armbånd 🙂 <3

 6. Jeg vil gerne forkæle min mor med et nyt armbånd fordi hun på nuværende tidspunkt har nogle svære tider 🙂 Måske kan det glæde hende lidt 🙂

 7. Jeg ville elske at forære min mor et smukt armbånd.
  Hun (og min far) stod klar den aften jeg ringede hjem og fortalte at jeg var blevet single. Dagen efter havde de ryddet et værelse, foræret mig en seng, dyne og puder. I over 2 måneder har de givet mig et sted at være, og hun har hjulpet mig med en hel del ting, som jeg ikke selv var i stand til at klare. Og det er selvom hun har nok at tænke på.

 8. Min mor er bare den allerbedste! Hun har 5 døtre, som hun ville gøre alt for!
  Lige nu har hun taget 1 måned fri fra arbejde og er rejst til dk fra Færøerne, for at hjælpe hendes datter, der har 2 børn, er i gang med PhD uddannelsen og har fået diagnosticeret angst. Hun vil til enhver tid sætte sit eget liv på pause for at hjælpe og støtte os søstre, og hun har SÅ meget fortjent alt det bedste i verden <3

 9. Jeg vil gerne give den til verdens bedste svigermor, som fortjener alle gode ting! Der findes ingen Svigermorsdag, men min egen mor er her ikke mere – og ikke alle er så heldige at de har en skøn svigermor. <3

 10. Jeg håber at vinde det fine armbånd til morsdagsgave, fordi min mor er verdens dejligste mor for mig. <3

 11. (Emma & Emilie 2 og 4 år) vores mor fortjener lidt forkælelse, vi er ikke altid søde ved mor men hun gør alt for os og vi elsker hende af hele vores små hjerter. Mor knokler på sin elevplads, skynder sig hjem og tager mig (Emma) til dans og passer Emilie imens os og så hjem og lave aftens mad til os, ved senge til får vi læst godnat historie og et kys og kram, inden den står på madpakker inden mor kan slappe lidt af. Vi elsker vores mor så meget og hun fortjener lidt smukt . Emma og Emilie

 12. Enhver kvinde fortjener det smukke armbånd, og selvfølgelig også min mor. Sikke en fin gave at forkæle med.

 13. Min mor er der altid for mig, på trods af hun kæmper med sin KOL og lige nu er indlagt

 14. Min mor er unik, fordi hun har lært mig de rette værdier i livet.
  At det er hjertet der tæller og man skal følge det.
  Hun har lært mig forskel på rigtigt og forkert, og givet mig styrken til at sife fra.
  Hun har haft hendes kamp i livet, men stadig formået at sprede positivitet og kærlighed.
  Hun har været der for mig og er der nu også for sine børnebørn.
  Hun er den sejeste kvinde jeg kender.
  Alle har dog deres begrænsninger og kan trænge til forkækelse, så det håber jeg at kunne 😉
  XXXX’ER ALT FOR AT VÆRE HELDIG.

 15. Fordi armbåndet ville passe hende perfekt, og fordi hun trænger til at blive lidt ekstra forkælet, nu når jeg ikke er hjemme på mors dag på grund af en lejr i Frankrig.

 16. Fordi jeg har verdens dejligste mor, som altid er der for mig og mine piger, og fordi hun altid forkæler os. Desværre er det alt for sjældent, at jeg får gengældt hendes gavmildhed, så hun fortjener virkelig sådan en smukt armbånd

 17. Min mor skal have det fordi, hun altid har stået bag min side, imens jeg har været alvorlig syg.

 18. Min mor skal have armbåndet fordi hun altid går med armbånd og de betyder alle sammen noget for hende så måske vil det her armbånd minde hende om mig❤️

 19. min mor skal have armbåndet som symbol på vores kærlighed til hinanden og ingen bånd kan brydes <3 <3 evig minde og og elsker hende overalt på jorden <3

 20. Jeg har desværre ikke min mor mere, men synes min svigermor skal have armbåndet. Hun er verdensbedste svigermor og en fantastisk farmor for vores børn 🙂

 21. Min mor skal vinde dette armbånd fordi vores familie har været ude for det aller værste man kan forestille sig. I påsken døde min far brat. Han havde ikke været syg overhoved men fik pludselig en blodprop i hjertet. Min mor kæmpede med hjertemassage og vi gjorde alt hvad vi kunne. Min mor har ikke bare mistet sin mand, vores far men også sin bedste ven. Efter sådan en situation kommer der en masse ting man aldrig har tænkt på før som begravelse, sten, bedemand, økonomi osv. Hun har klaret alle de ting og samtidigt taget sig af mig og mine to søskende. Hun er verdens bedste mor og hun betyder alt for mig, og derfor fortjener hun virkelig dette armbånd.

 22. Min mor er en evig kilde til inspiration. Hun har lært mig at elske mig selv, andre og livet og hun viser mig og alle omkring sig, hvordan man lever et sundt og positivt liv. Hun vil med garanti blive glad for det fine smykke og jeg ville elske at give hende det.

 23. Min mor fortjener dette armbånd, fordi hun simpelthen er verdens sejeste kvinde! Så simpelt er det 🙂 Hun er kommet så flot igennem den sværeste periode i sit liv (skilsmisse), og det er virkelig inspirerende for mig. Alle burde have en mor som min 🙂

 24. Min Moar! Fordi hun fortjener lidt påskønnelse for altid at være dér! Med et godt råd, et trøstende kram, fyldte madgryder & en flittig symaskine. 🙂 <3

 25. Min mor fortjener den fantastiske armbånd, da hun altid er til rådighed for os ( mine søskende og jeg), og hun siger aldrig nej, hvis man står i en situation og man skal have hjælp.

 26. Hun er den mest fantastiske mor, svigermor, bedstemor og veninde. Hun er et kæmpe forbillede 🙂
  Hvis alle kunne være som hende, var verden fuld af kærlighed.

 27. Fordi min mor altid gør alt, hvad hun overhovedet kan, for at hjælpe mig. Lige i øjeblikket bruger hun meget energi og tid på at hjælpe mig, fordi jeg står foran en flytning og har en dårlig periode med tankespind og angst. Jeg ved hun bekymrer sig meget og selvom jeg ofte takker hende og fortælle hende, at jeg sætter vildt meget pris på det hun gør, så synes jeg, at morsdag og denne fine gave vil være en dejlig måde at vise min taknemmelighed. 🙂

 28. Hvor er det smukt. 🙂 Er allerede en glad følger her og der. 🙂
  Hos os har vi også altid gjort meget ud af mors og fars dag. Min dejlige far gik desværre bort alt for tidligt, så nu er det kun mors dag som fejres. Med mine egne børn fejrer vi også dette. Mærke og hyggedage vi godt kan lide, og ungerne elsker det lige så højt. Overraskelser og forkælelse til hhv mor eller far er bare skønne. – Jeg vil elske at overraske min mor med dette smukke armbånd. Skal være et symbol på den dråbe hun er blandt mange individer i verden. Et unikt menneske – en fantastisk mor som gav mig og mine søskende livet, en god og kærlig opvækst, tryghed, omsorg og opmærksomhed. Alt det som hun til stadighed giver, og som hun i dag også giver til vores børn. – <3

 29. Fordi min mor simpelthen er en af de bedste mødre og desuden fordi hun elsker smykker, men desværre er mange af hendes smykker blevet ´grimme´grundet fugt der hvor vi boede før og derfor fortjener hun da så smukt et smykke!.

 30. Fordi min mor simpelthen er en af de bedste mødre og desuden fordi hun elsker smykker, men desværre er mange af hendes smykker blevet ´grimme´grundet fugt der hvor vi boede før og derfor fortjener hun da så smukt et smykke!.

 31. Fordi min mor simpelthen er en af de bedste mødre og desuden fordi hun elsker smykker, men desværre er mange af hendes smykker blevet ´grimme´grundet fugt der hvor vi boede før og derfor fortjener hun da så smukt et smykke!

 32. Min mor skal have det, fordi hun er Mor, med stort M, og samtidig trænger til forkælelse, for tiden. Hun har uheldbredelig kræft, men er positivt tænkende, og nægter, at tro på dommen…. Så, det gør jeg også…:)<3

 33. Min mor er det bedste kvindemenneske i verden 🙂 Hun har været stærk og været der for mig efter jeg mistede min far, og hun er dermed den eneste forælder jeg har tilbage, og så skal hun forkæles maks <3

  Mia L
  miasunivers@hotmail.com

 34. Alle mødre fortjener forkælelse <3 Min mor er lige blevet 75, er mor, mormor,farmor og oldemot. Hun er desuden frivillig træner i atletik flere gange om ugen. Hu laver ALT det praktiske arbejde i hjemmet, som at rense kloak og kravle på stiger og rense tagrender. Hun har nærmest dagligt, familie overnattende og hun er rundt om alle, hurtig som en ninja. Jeg er selv mor til 4 teens, og jeg er en god mor..men eg har for længst erkendt, at jeg aldrig kommer op på siden af min mor.

 35. Vil super gerne give min mor sådan en fin gave <3
  Hun har fibromyalgi, men er der altid for mig. Hun har støttet mig i alle de vilde, underlige og sjove idéer jeg er kommet med, og har selvfølgelig (som de fleste mødre har) også været der i de svære stunder.
  Hun er en sand bondekone og en fantastisk mor 🙂

 36. Min mor står der altid klar til at hjælpe. I en travl hverdag med fuldtids job og 3 drenge så er der nok at se til i hverdagen så hun står tit klar med en hjælpende hånd til rengøring mv. Men er nok desværre ikke så god at få sagt tak. Nu er anledningen der ❤️

 37. Min mor skal have et armbånd, fordi hun er dårlig til at forkæle sig selv, men forkæler andre så meget. Derfor vil jeg gerne forkæle hende lidt 🙂

 38. Fordi hun er som hun er. Hun er verdens dejligste mor, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. Jeg synes hun fortjener en fin lille gave. Denne giveaway kunne være helt igennem fantastisk at vinde til hende.

 39. Jeg vil gerne forkæle min mor, da hun ikke kan finde ud af at gøre det selv. Så et smukt smykke vil være en fantastisk gave til hende.

 40. Min mor er død, og har været det længe.. Men jeg ville forkæle min søns mor med armbåndet. 🙂 Fordi hun faktisk arbejder benhårdt for at han skal vokse op som en glad og harmonisk dreng, trods en del udfordringer.
  Mia CA /aimlovelive@gmail.com

 41. Hold op, hvor er der mange skønne mødre at finde, når man læser din blog.
  Og min mor er absolut ingen undtagelse. Hun er der altid for mig og mine (hold nu fast) 6 søskende. Hun sætter altid andres behov før sine egne. Hun er kærlig, overbærende og tilgivende, når der er brug herfor. Hun har været min tro støtte gennem såvel gode som hårde tider. Hun er den, som jeg kan ringe til – døgnet rundt. Hun er den, som lånte mig en bil i et halv år, da jeg pludselig stod og havde akut behov herfor. Hun er ærlig, også når det er hårde ord at høre! Min mor er simpelthen bare verdens bedste MOR for mig. Hun er der for mig, ikke fordi hun skal være der, men fordi hun vil være der. Med andre ord: Min mor er den bedste i verden <3

 42. Nå er det godt nok ikke morsdag i Norge idag hvor jeg kommer frem /der sendes fremdeles kort og gaver i den retning på den “norske” dagen” – men jeg ved da at min mor vil blive utrolig glad for en lille ekstra overraskelse!

 43. Nej hvor er det et smukt armbånd !
  Min mor er død, men mine svigerdøtre er nogle utrolig skønne mødre, så en af dem skal have det smukke armbånd hvis jeg skulle være heldig at vinde det !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *