Blogrunden #4

Klykkeberg

klykkebergedit

Fantastiske billeder! Inspirerende og ny blog for mit vedkommende. Utrolig spændende og unik stil, butterflies og flotte print er blot få ord, at knytte til Kristines fine blog. Kristine beskriver sig selv, som: “a cheerful, vinyl fanatic, movie loving, travel happy, penicillin allergic, hat fascinated, net shopping, photography geek who is easily distracted. My name Kirstine and I am 25 years of age. One of the greatest compliments I have ever received was when a friend of mine called me original weird -> best title ever!” Og det passer meget godt, efter mange timers kiggen på hendes blog.

Debbies

debbiesedit

Genbrugskat og guldfinderen Debbie. Hun er ikke en ny blog for mig, så da jeg så, at hun deltog – var jeg nød til at fremhæve hendes fine blog. Hun har en meget flot og unik stil, som måske ikke er for hvem som helst, men den er gennemført fin og chick-a-licious. Debbie har en hang til kraver, prikker og rød læbestift, noget som jeg selv kan nikke genkendende til og elsker.

NannaSays

nannasays

Den søde rødtop Nanna, med en meget ren og minimalistisk stil. Hun tager flotte inspirerende billeder, og har mange outfits billeder som jeg finder meget inspirerende. Nanna viser, at er outfit let kan gøres lækkert, med fine enkelte detaljer – som en skjorte der stikker tilfældigt ud fra en løs sweater – til fine fletninger. Hun bruger sarte toner, og smider nogle gange lidt neon eller læbestift ind, og fuldføre stilen til ende.

Der er har været så mange gode og fine blogs, og det har været utrolig svært at vælge tre ud! Derfor sender jeg linklove til alle jer som deltog: Asha, Lullumut, Larsen I Form, Maria Hoffbeck, Nanna, Stephanie, Anne+Kit, Eeyorenyk, GitteMary, Sofie, Amalie, Jannie, WalkinrunoutFrederikke,  Baysen,  Karina, Camilla og Ida.

Kig forbi dem alle. Jeg har i hvert fald fundet nyt guld, som skal bevares. Go’ mandag <3

19 meninger om “Blogrunden #4”

 1. Ih altså, tusind tak for udvælgelsen og de MEGET fine ord! De kunne da godt nok give et smil på læben, på sådan en kedelig tirsdag. 🙂

 2. WUUHUUU !!!!!
  1) Mega mange gange tak for både anbefalingen og de fine ord!
  2) Masser af virtuelle kram og fantasi konfetti til dig.
  3) De andre anbefalinger skal straks tjekkes igennem!

 3. FOR FEDT INDLÆG!
  Kæmpe respekt til dig som blogger! Elsker bloglove ^_^
  Og tak for delingen, af de her inspirerende blogs 😉 Der røg et par nye på min liste på bloglovin’

  Simone
  Microcut.dk

  1. Tusind tak Simone! Det er jeg virkelig glad for at høre 🙂
   Fedt du fik noget nyt på din bloglovin’ <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *