Medina by GOSH

medina edit

I sidste uge hintede jeg til, Medinas nye duft – Jalousi. Nu har jeg haft en weekend til at teste parfumen.

En duft, som folder sig ud i en top af lemon, bergamot, mandarin og grapefrugt med et tvist af rosenpeber. Den udvikler sig til en dybere blomsterduft og fuldføres af sensuelle noter af teaktræ, patchouli og moskus. Ud over ”Jalousi” lancerede Medina en hel make-up-kollektion i efteråret 2013. Jeg har også haft muligheden for at teste neglelakker og “Smokey Eye”.

“Jalousi” bliver klart bedre efter den har været på i nogen tid. Da jeg lige fik parfumen på, tænkte jeg “Nej, den er ikk’ noget for mig” Jeg kan ikke li’ at der kommer til at lugte sprittet i en periode, før den gode duft kommer. Men jeg må sige, at efter lidt tid, udvikler parfumen sig til en meget mere behagelig duft. Og noget jeg sagtens vil gå med.

Neglelakken: Nem at påføre og tørrede dejlig hurtigt – meget godt for en som mig, som slet ikke har tålmodighed til at vente på den slags. Jeg ender tit med, negle som har trykmærker, men efter denne omgang, er der ingen trykmærker. Win!

“Butterflies Smoky Eyes Palette: At lave smokeyeyes, er noget jeg ofte gør. Denne “Palette” har både den lyse farve til en mørk. Der er fine undertoner af glimmer i, så den er oplagt til en “tur-i-byen” make up. Øjenskyggen holder fint, en hel dag igennem.

Alt i alt, er det fine produkter til fine priser 🙂

Om en lille uge, er der som sagt, også mulighed for, at én af jer, kan vinde “Jalousi”

6 meninger om “Medina by GOSH”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *