Bloopers og random (ævl og bævl)

bloopers2-vertedit

Jeg har altid gerne ville lære at spille violin – og når det ikke var violin, så ville jeg være en ballerina. Tog lige en anden drejning og blev pædagog – men det har jeg nu altid vidst, at det var vejen jeg skulle gå. Jeg elsker makrel i tomat, og Bella får altid resten. Jeg kan ikke fordrage lyden af bestik der rammer tænderne, eller folk der skære tænder – pudsigt nok, skære jeg selv vildt meget tænder om natten. Jeg havde mælkeallergi som barn – det gik væk. Nu har jeg glutenallergi (wtf krop?). Jeg får de mærkeligst cravings – pt. er det banan og peanutbutter. Sebastian med Ønskeøen er det absolutte barndomsminde, sammen med – Palle, Polle & Ruth. Bullerfnis, Bubbers badekar + Snurre Snups Søndags Klub – Hvorfor stoppede det egentlig? Genialt børnetv, og det bedste Bubber har lavet. Jeg elsker musik, og høre faktisk alt mellem himmel og jord – 80’er hits, til Vivaldi, til Spice Girls, til Rasmus Seeback. ALT. Jeg samler på Disney film, og har klart mine favoritter – der er heller ikke én klassisk Disney film hvor jeg ikke lige, har grædt lidt. Jeg elsker desudenchili. Spiser også tit jalapenos – kan finde på, at spise det til frikadeller med brun sovs. Hvidløg er også en af mine store laster, jeg kan ikke selv lugte det længer – men føj, jeg må stinke ind i mellem! Det er bare så godt. Hvis man kunne opfinde hvidløg, som ikke lugtede, men smagte lige så godt – så ville verden være et bedre sted.

Og så vil jeg gerne sige tak for alle de søde beskeder om mit vægttab, og generelt jeres aktivitet her på blogski.
I er de bedste lærere nogensinde! Tak tak tak!

24 meninger om “Bloopers og random (ævl og bævl)”

  1. Det var genialt børnetv! Og mange relevante emner Bubber tog op, syntes jeg 🙂
   Og hvidløg, mund det holder bare ❤️

 1. Haha elsker dine mad info. Chili, hvidløg og banan med peanutbutter 🙂
  Jeg er selv rigtig glad for rødløg og får også af vide at eg til tider stinker ud af munden, men jeg kan heller ikke selv se det 🙂

 2. Ih jeg elsker også makrel – Mmm, resten af verden (ser man bort fra dig) synes dog at mene at det kun er børn der må kunne lide dette!?
  Og sikke en masse dejlige billeder 🙂

  Pernille

  1. Haha! Ja præcis! Jonas syntes også det er max ulækkert når jeg åbner for en dåse makrel i tomat 😛
   Og tusind tak 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *