Kampen mod de sidste kilo

træning-vert1Det må være første gang i bloggens historie, at der kommer noget om træning. Jeg har trænet siden 2008 – med få pauser. Efter et vægttab på rundt regnet 30 kg, så har kroppen haft rigtig godt af, at blive tæsket på en stepmaskine, vægte og løbebånd. Pt. er kampen i gang om at tabe de sidste 3-4 dumme kg. som har irriteret mig længe, det bliver nok ikke de tydelige kilo, men det er mere psykiskminded og for at få afsluttet mit lange vægttab.

Kari Traa Svala træningsbukser, har jeg haft muligheden for at teste i min træning. Jeg er meget begejstret for dette mærke! De er ufattelig lette og den tætsiddende effekt gør, at bukserne ikke genere på nogen måde – ja, du føles næsten helt nøgen! Bukserne er en blanding af polyester og uld, hvilket sikre åndbarhed og varme – og utrolig hurtig tørrende.

Jeg er vild med designet og de glade farver, giver en glad træning! Jeg har den seneste tid intensiveret min træning og lagt min kost om – for NU skal det være! Jeg træner 3 gange om ugen, og forsøger mig med 5:2 Kuren – som har fungeret utrolig positivt på mig. Målet er, at blive klar før sommer, og nu er der ikke lang vej igen.

//Bukserne sponsoreret af DinSport.dk//

23 meninger om “Kampen mod de sidste kilo”

  1. Tak Karina 🙂
   Det var/er det hele. Men det som jeg tabte mig mest af, var min kostomlægning – spise mindre. Så startede vægttabet jo 🙂 Efterfulgt af træning, som gav et ordenligt skub med på vejen.

 1. Super flot at du har tabt så mange kilo … meget imponerende 🙂 … Jeg kæmper med mine 8 kg og inden udgangen af april, så er “fede-Dorrit” flyttet ud fra min adresse, og jeg skal stor-shoppe forårs/sommertøj … det går super fint med min kostomlægning … bruger madlog.dk og det funker bare sammen med daglig motion (løb, powerwalks og styrketræning). Man må ikke gå ned på udstyr … jeg vil belønne mig selv med disse løbetights, inden mit 10 km løb i maj … http://sandiegofit.com/products/bohnofitwear-tye-dye-capri.html … jeg købte de fedeste løbetights der sidste forår .. man bli’r glad i låget af de knald-farver 🙂 … Held og lykke med de sidste irriterende kilo 🙂

  1. Tusind tak Connie 🙂
   Farvel til Fede-Dorrit og hej til to meget gladere og sundere os!
   Lyder som en god idé med belønning 🙂 Det motivere jo også meget mere!

 2. Hvor er det sejt med de 30 kilo! Udfordringen må være at vedligeholde det, men det ser du virkelig ud til at gøre godt! Bukserne er virkelig lækre, vil gerne have mig et par derfra. Jeg står sådan set også og mangler, såå… 😉

  1. Mange tak 🙂 Det har været ret svært at vedligeholde! Har haft en yoyo-vægt i mange år, hvor træningen er glemt og kagerne fundet frem. Men formår ofte at side dem igen, og så går der lidt – så er de på igen. Arhg ;P Men det er slut nu, nu skal målet nås!

  1. Tak! 🙂 De 30 kg. har været stødt og roligt nedadgående siden jeg var 17-18 år, og tager det sidste ræs nu 🙂

 3. Det er fandeme sejt gået, Anne Cathrine! :O

  Ved du om bukserne også egner sig til yoga brug? Jeg har fået tilmeldt mig noget hot yoga, men ejer ikke rigtig bukser der egner sig til formålet, så er lidt på udkig efter noget godt. 🙂

  1. Mange tak søde Debbie! 🙂
   Jeg syntes helt bestemt at de kan bruges til yoga! De er så dejlige at have på, intet der irritere 🙂

 4. God søndag aften søde!

  Stort tillykke med at du har tabt så mange kilo, det er virkeligt super flot og sejt af dig:-)
  den anden dag så jeg en ung kvinde i sådan et par træningsbukser og jeg tænkte: Dem vil jeg også eje.
  Så dejligt du her kommer med info om hvor de kan skaffes. Tak for det:-)
  Og pøj pøj med de sidste kilo du skal tabe.

  Aftenhilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 5. Sejt gået med at tabe 30 kg! Og ja, de sidste få kilo er tit de sværeste, som kræver en vilje af stål. Kender det kun alt for godt efter en træls skade..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *