Mors hjemmestrik <3 + én vinder

hatedit

Min mor strikker på livet løs – til både mand, børn, børnebørn og svigerbørn. I år har jeg fået to skønne huer, som holder hovedet dejligt varmt, i denne russer-kulde. Jeg har ikke altid været et hue-menneske, da jeg simpelthen hader hattehår! Men ved at droppe billige huer, lavet i akryl som gør håret elektrisk og træls, og i stedet disse lækre huer, som er strikket i en ordentlig kvalitet garn – som heller ikke kradser, vel og mærket.

På vej, fra strikke-moderen, er også en super lækker cardigan strikket i kashmir uld. Det glæder jeg mig virkelig til at holde varmen i.

Vinderen til de to Kevin Murphy produkter, er fundet. Det blev Tina som har vundet to produkter til hendes datter.

17 meninger om “Mors hjemmestrik <3 + én vinder”

 1. God eftermiddag Anne Cathrine!

  Hvor er de bare søde de huer og de klæder dit smukke ansigt/hoved:-)
  Din mor er dygtig, kan du hilse hende at sige.

  Tak for at jeg vandt de dejlige hårprodukter fra Kevin Murphy til min kræftsyge unge datter. Hun blev så overrasket og glad og har sagt tak herfor på hendes egen blog: http//www.mariahoffbeck.blogspot.com her har hun henvist til din blog.
  Og jeg siger hermed tusinde tak også, for en skøn torsdags overraskelse.

  De bedste hilsner og en dejlig aften:-)
  Tina Hoffbeck

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *