“Skal den pakkes ind?” – Nej tak! Dét gør jeg selv.

gaverneeditSkal den pakkes ind” Nix, det er nemlig blevet en tradition, fra min side, at jeg selv pakke alle mine julegaver ind. Nogle *Host Jonas Host* syntes det er tosset og spild af tid. Men der er så meget, at mænd ikke forstår 😉 Og så skal gaverne selvfølgelig ha’ et tema. Sidste år var det svampe, brunt papir med røde bånd og forrige år var der mere gang i farverne.

Traditionen tro så jeg julekalender til, og i år blev det “Alletiders Nisse” – hvem elsker ikke Pyrus? Der er så meget barndom i den julekalender. Jeg havde været en tur forbi Hasseris Bageri, som også sælger glutenfri pebernødder + meget mere. Så gumlede jeg ellers klejner og andre julegodter, imens limen og saksen kørte for fuld hammer. Mange har sagt, at de ønskede det overskud, at pakke gaverne ind selv. Jeg fik det presset ind, i en ellers godt pakket uge, og jeg hyggede mig! Der er bare noget særligt ved at give en gave, som selv er pakket ind og ikke en pose fra Salling hvor der er et rødt til-og-fra klistermærke, med små guld stjerner. Så nu er vi klar til Juleaften, hvor disse gaver vil fylde under træet fra os.

13 meninger om ““Skal den pakkes ind?” – Nej tak! Dét gør jeg selv.”

 1. Hvor er det flot Anne Cathrine..
  Jeg pakker også gerne gaver ind selv… og ikke kun fordi, at jeg nogle gange synes, at butiksassistenterne er håbløse til det – mest fordi man netop, kan gøre dem lidt personlige… og så er det jo totalt afstressende… en nem lille opgave, hvor man ser resultatet meget hurtigt

  1. Mange tak Lise 🙂
   Ja, det er tit butiksassistenterne pakker dem helt håbløst ind! Det gider vi sgu ikke 😉

 2. Jeg har det præcis ligesom dig. Jeg vil også selv bestemme og gerne så pakkerne har et tema. Og så synes jeg ikke, at folk skal kunne se, hvor pakken er købt. Modtageren skal ikke kunne gætte sig frem, før pakken er åbnet..

 3. Jeg har det præcis ligesom dig. Jeg vil også gerne selv bestemme og gerne med en rød tråd. Og så synes jeg ikke, at modtageren skal kunne se, hvor pakken er købt, før den er åbnet.

 4. Ej hvor er de bare blevet fine. Jeg synes faktisk også der er mange i butikkerne, der slet ikke kan finde ud af at pakke ens gave flot ind – eller måske har de bare for travlt? Jeg har ihvertfald tit været nødt til at pakke nogle gaver om derhjemme, fordi de simpelthen var så grimt pakket ind! 🙂

 5. Hvor er det hyggeligt. Synes det er så fint at gøre det selv. Ofte lærer man jo butikspapiret “at kende”, så man ved hvor gaven er fra allerede inden man har åbnet den, hvilket jeg synes ødelægger det lidt 🙂

  1. Tusind tak, Vipse 🙂 Ja, de er let genkendelige fra forskellige butikker, ellers putter de et klistermærke på, hvor butikkens navn står på – altså, det er ikke særlig smart! 😛

  1. Tusind tak 🙂 er også ret glad for resultatet! Ja, kan godt forestille mig, at det er dejligt når folk takker nej, så tapen kan få en pause!

 6. Hvor lyder det bare som en hyggelig tradition med pyrus, pebernødder og det hele 🙂 Jeg vælger også altid at pakke mine gaver ind selv. Hvilket altid bliver gjort den 24. (til dem jeg holder jul med.. ellers tidligere selvfølgelig) og næsten altid med hjælp fra en legesyg kat, som hellere end gerne vil lægge sig på papiret & spise båndet – så hyggeligt 😀

  1. Det er nemlig så hyggeligt.
   Bella kunne heller ikke holde sig fra båndet, det er åbenbart alt for fristende for de katte 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *