Outfit Of The Day #120

121edit

//Kjole – Ganni // Smykker – Line&Jo //

Billeder: Linda Bruun
I advents gave fik jeg denne smukke herlighed af Jonas. Den stod til det halve på Asos så det hele er bare WinWin. Den er nemlig så smuk, og så er det min første Ganni-sag, som jeg har ønsket mig længe. Den er perfekt til at blive årets juleaften-kjole med den flotte røde farve, hvor jeg vil tilføje krøller og røde læber og smokey-eyes. Kan I se det for jer? Mon ikke læbestiften falmer lidt i løbet af aftenen, efter alt den and og flæskesteg jeg skal smæske i mig.
I går var det 3. Søndag I Advent, derfor bør I kigge forbi Lindas Blog, og se hvilke lækkerier der blev lavet i “4 Søndage i Advent – 2 Bloggere“-serien. Det er noget med hvid Chokolade, Haps! Siger jeg bar’.

18 meninger om “Outfit Of The Day #120”

    1. Tak, søde Louise 🙂 Det var den bedste adventsgave jeg nogensinde har fået.
      Ja, det groede lige pludselig meget hurtigt! Hehe, kom over den “dumme fase” hvor det er som om at håret ikke vil gro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *