Outfit Of The Day #118

118

//Skater nederdel & Sweater – Global Funk// Skjorte – Minimum // Smykker – Line&Jo//

Jeg viser igen min kærlighed til Aalborgs Havnefront. Denne gang i tåge og dis, men stadig smuk og hyggelig. Bodil har slæbt en masse ragelse og snask med sig op på havnen og der var en duft af cigar fra herren, som iagttog os da billederne blev taget.

Jeg satte kraven med fine blonder til sweateren i dag, blot for at skabe et mere feminin look til den ellers store varme sweater. Jeg elsker at arbejde med kontraster for at sætte mit præg på et outfit. Jeg har helt glemt, hvor glad jeg er for kraver, og er helt sikkert noget jeg vil indføre mere. Som Jonas kalder det “Blogger kraven” – mere af det, tak!

22 meninger om “Outfit Of The Day #118”

  1. Ih hvor er den nederdel bare lækker Anne Cathrine. Er helt ved den vide og snit.
    Jeg kan godt forstå din kærlighed til havnefronten. Jeg kan også godt lide at være nær havet – der er bare en helt anden ro over det (lige bortset, når Bodil kommer forbi 😉 ).

    1. Tusind tak Ida 🙂
      Havet har jeg altid haft en stor kærlighed til, og har en drøm at bo nær det når jeg engang skal bo i hus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *