Min sommer 2013

rhodos rhodos2 sommer 3 sommer sommer2Det har været en fantastisk sommer dette år! Sommeren startede ud med at jeg blev uddannet pædagog, så blev jeg 25 år hvilket blev fejret på Rhodos med Jonas. Det var en skønherlig ferie og drømmer mig tilbage til den dejlige ø. Vi lejede en bil og drønede rundt på øen det meste af ugen, op i bjergene og så de mest fantastiske udsigter. Fik god mad og Rhodos vin, vi hapsede endda masser vin med hjem i kufferten.

Et minde der vil stå klart, var da vi midt i ingenting stod og købte vin, af en fuld gammel mand. Som selv havde bygget hans butik at palmeblade. Og At vi blev væk på toppen af et bjerg på min fødselsdag, men stadig med den smukkeste udsigt, endte med at vi fandt en herlig taverna og fik ugens bedste måltid – hvor jeg også fik en ny ven – Hr. Æsel.

Hjemme i DK, tog vi fx i sommerhus på to Honda Express som Jonas havde gjort i stand. Jeg var på strandtur med min Mutti, hvor vi endte på Nudist stranden fyldt med nøgne gamle mænd, som kom travene med et håndklæde om nakken – og let spredte ben.

Så spiste jeg sushi med Jonas på vores “hemmelige” sted, hvor ingen andre kommer. Jeg har været i Spa med den bedste veninde for at fejre vores 10 års jubilæum! Og meget meget mere! Fester, veninde hygge og nye bekendtskaber som er blevet til venskaber.

Jeg kan kigge tilbage på denne sommer med en fantastisk fornemmelse i maven, en boblen som jeg håber på bliver lidt endnu – for jeg syntes ikke altid at vinteren er særlig sjov.

20 meninger om “Min sommer 2013”

  1. Det ser og lyder bare som så dejlig en sommer du har haft Anne Cathrine 🙂
    Jeg har også været på Rhodos og den ø er bare så hyggelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *