Månedens afhængighed; bananpandekager

20130829-224153.jpg
Efter jeg fik konstateret glutenallergi, har jeg haft en uendelig trang og lyst til kage – især pandekager.
Der var ikke en konstant lyst før, i mit liv fyldt med glutenfyldige muligheder. Men når jeg ikke MÅ få noget, så vil jeg have det? Her kommer den 5-årige Anne Cathrine op i mig og stamper i jorden.

Men men, jeg kan jo ikke spise de pandekager – jo glutenfri, men melet koster jo også kassen, så det er ikke hver dag at jeg mæsker mig i pandekager.

Denne måned har jeg så åbnet mine øjne (og mund) for det helt fantastiske: bananpandekager. Jeg kan næsten ikke få armene ned, det er sundt, nemt og skide lækkert!

Hvordan laver jeg dem? Det kan I lige få med.

1 moden banan
1 æg
1 dl skummemælk
1 dl glutenfri havregryn (for mit vedkommende)
Olie

Jeg moser bananen godt med en gaffel, hvor jeg hælder havregrynene i, pisker ægget i en skål – tilsætter mælk og hælder det hele sammen til sidst.

Steger dem i små klatter på en varm pande(har min til at stå på 10, ellers går det galt for mig)

Der til spiser jeg minimum jordbærsyltetøj, hvis jeg ikke har mere spiser jeg det med frisk frugt.

Det tager ingen tid, og så smager det sødt pga. Bananen. Yum!

10 Comments

  1. Det kunne jeg bestemt også hurtigt blive afhængig af! Det ser jo fantastisk ud. Tusind tak for opskriften – den må afprøves.

    • Anne Cathrine

      Det syntes jeg bestemt du burde 🙂 Det er så nem og lækker en morgenmad eller aften snack!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *