Flere venner til fusserne

sko

For et par uger siden introducerede jeg jer til mine nye nike venner. I skal da også lige se mine “sailor”sko.

Da de kom frem for et par år siden, syntes jeg at de var så gyselige! Jeg kunne slet ikke se det pæne ved dem… Men, nu har jeg altså købt nogle selv, fra Bianco. En pige må vel godt ændre mening? Hehe.
De er simpelthen de BLØDESTE sko jeg nogensinde har ejet! Jeg har haft en tildens til at købe billige sko i H&M, men de er bare ikke særlig gode venner med mine fødder, og jeg er tit rigtig øm om aftenen.

Tiden er kommet til, at jeg må bruge flere penge på dejlige sko og så må jeg bare passe lidt bedre på dem.

Har du så nogle anbefalinger, til mega lækre sko – der også er pæne?

6 meninger om “Flere venner til fusserne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *