Nicehome – jeg ønsker mig en nice sofa!

page

Vi har en sofa, en sofa der har levet livet hårdt. Den blev købt i 2008 som sovesofa – sådan en chaiselong, hvor den kan trækkes ud og vola – dobbeltseng. Det var meget smart, for da jeg flyttede hjemmefra, var det blot til en lille et-værelses lejlighed, hvor alt plads skulle spares.
Men så flyttede Jonas ind og efter et år på 38 kvadratmeter og en kat, flyttede vi ind i en tre-værelses. Men “sove”sofaen er her endnu, og vi drømmer os til en ny lækker sofa, om det bliver en chaiselong sofa igen, ved vi ikke men hvem ved. Du kan se Nicehomes udvalg sofaer chaiselong her. Nicehome.dk har eksisteret siden 2008. Målet for dem, er at forhandle kvalitets møbler til boligen til gode priser. Og det må jeg sige, de har nogle lækre sofaer derinde, til fornuftige priser.

Derudover, så er der rigtig mange fede lamper – vi mangler en flot lampe i stuen, vi har flirtet lidt med “flower-potten” fra Panton, men de små lamper på første billede kunne være et billigere alternativ, indtil vi har penge nok – så går vi bolig-shop-amok, den er stensikker. Måske endda på nicehome.dk

(sponsoreret)

 

2 meninger om “Nicehome – jeg ønsker mig en nice sofa!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *