Mother Monster

ladygaga2-vert

Jeg elsker Lady Gaga og har flittigt lyttet til hendes musik siden ”Just Dance” udkom i 2008. Siden da har jeg været til 2 koncerter, begge gange med min bedste veninde Lykke. Første omgang var i Herning 2010 hvor vi blev fuldstændig blæst væk af hendes sceneshow og sang. Gaga synger jo live, hvilket ikke kan siges om mange andre kendte sangere. Anden gang var i Parken i 2012, det var så vildt og det kan sagtens siges at jeg aldrig set noget federe scene show. Wow!

Desuden var Gaga på en 4. plads over mest googlede kvinder i 2012, som kan ses her. – måske udgør jeg selv en ret stor del af de søgninger. Hehe.   Hun er overhalet af Rihanna og Lana del Rey som tog en flot første plads over mest googlede Quinder.

Jeg syntes, at Gagas stil er skør og kæk, men jeg elsker det! Kødkjolen og alle hendes skøre beklædningsgenstande er bare prikken over i’et til en super fed personlighed og stil. Jeg elsker det der, over the top, som hun altid er.

lykjs-vert

Så klar på Gaga!

6 meninger om “Mother Monster”

  1. Lady Gaga er fantastisk! Jeg var jo også inde og se hende i København, og jeg var overrasket over hvor jordnær, hun var. Det var simpelthen så sødt, da hun sad og tog imod gaver. Hun er bare et godt menneske 🙂

    1. Helt sikkert en oplevelse for livet, at være med til hendes koncerter!!
      Du må med næste gang hun kommer 🙂 For koncerten i KBH var helt vild.

    1. Det var så vildt! 🙂 Jeg glæder mig til, at hun kommer igen. For det håber jeg virkelig at hun gør <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *