Gid det var mig..

mintoo-horz

Når jeg sådan, “shopper” rundt på nettet sukker jeg tit over smukke ting der koster det halve af min SU.

Det er jo næsten ren tortur!

Her til aften “shoppede” jeg rundt på miinto.dk og drømte om tasker. Jeg mangler en pæn taske! Sådan en rigtig pæn, pæn skind taske! Inde på miinto har de et meget stort udvalg af flotte tasker i et breds prisleje.

Trods det brede pris-drømme-land lokkes jeg alligevel i den dyre ende med de flotte dyre tasker. Man skulle næsten tro, at jeg straffer mig selv. Men en pige har vel sine drømme. Nu er jeg snart uddannet, så kan jeg jo bare købe ALT det jeg vil!! – Nårh nej, jeg kommer ikke langt med en pædagogløn : o )

Taske 1, taske 2, taske 3 kan findes her.

(sponsoreret)

4 meninger om “Gid det var mig..”

    1. Ja det er skide farligt, altså! Og du har så evigt ret. Jeg finder nye sager med det samme. Det er næsten en regl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *