At miste..

pagefarmorI går fik jeg et opkald af min far, som jeg frygtede allermest. Det var minutter før Jonas og jeg skulle i kirke til barnedåb.

Min farmor sov stille ind i går.. Det har virkelig taget hårdt på mig – mere end jeg havde regnet med, for jeg vidste godt, at det ville ske. Men døden er man nok bare aldrig klar til.

Min farmor var den sidste bedsteforælder jeg havde tilbage og den eneste jeg kan huske. Min mormor og bedstefar døde før jeg blev født og mistede min farfar da jeg var 1 år.  Jeg er så glad for, at jeg nåede at se min farmor før jul.

Jeg har haft så mange dejlige stunder sammen med min søde farmor og dem brugte jeg det meste af dagen i går på at mindes. Jeg tog til barnedåb, men tog ingen outfits billeder da jeg simpelthen ikke orkede.

Jeg har også valgt at tage en lille blog pause – ved ikke hvor længe, måske blogger jeg allerede i morgen eller så bliver det først i næste uge. Jeg kan i hvert fald ikke love noget, inden jeg føler ro inden i.

Håber I hænger ved derude.

farmorPs dette er blogindlæg nummer 200

26 meninger om “At miste..”

 1. Det er jeg virkelig ked af for dig. Min farmor har det heller ikke så super mere, men tør ikke se i øjnene at hun er ved at være gammel. Vil ikke af med hende ;( tænk du blot på at komme ovenpå. Vi skal nok være her når du er klar igen.

  1. Tak for dine søde ord.

   Det er rigtig hårdt at miste og det eneste jeg kan råde dig, er at bruge en masse tid med din farmor hvis du føler, at hun ikker er helt på toppen længere.

   Det vil føles bedre i sidste ende, sådan har jeg det i hvert fald med min farmor, for jeg ved at jeg besøgte hende inden det var for sent 🙂

 2. Jeg er virkelig ked af det på dine vegne og mener bestemt, du skal tage dig al den tid i verden, du har brug for! En blog er kun en hobby – lige nu skal du koncentrere dig om det der er vigtigt for dig!Jeg har aldrig selv mistet, har alle mine fire bedsteforældre endnu, men frygter den dag, den første skal bort. Det er ikke til at forestille sig….
  En masse tanker til dig <3

  1. Tak, søde Carina.

   Det er så forfærdeligt at miste men misunder dig godt nok at du har dine 4 tilbage! Der er du heldig 🙂 Håber jeg også at, du føler dig.

    

   Er glad for du stadig kigger med trods min pause.

 3. Åh hvor gør det mig ondt, det er også det jeg frygter – min farmor fylder 95 i år og er efterhånden blevet lidt dement, men jeg elsker hende så meget! Tænk over hun sov stille ind – det er trods alt den bedste måde at gå på, jeg ved det er hårdt, men det skal nok blive godt igen!
  Jeg ønsker dig en masse gode tanker og håber du kommer godt igennem det, det er så forbandet hårdt og du skal tage dig den tid det tager for dig at være klar igen! 

  1. Åh, tak Alexia! Det er bare det værste opkald jeg nogensinde har fået.

   men jeg kan trods alt tænke tilbage på at min farmor har haft et langt og godt liv, med en ægtemand, børn, børnebørn og 3 oldebørn. Hvad mere kan man ønske sig 🙂

    

   Er glad for du stadig er med, trods min pause 🙂

 4. Jeg kondolerer – og har fuld forståelse for, at du måske har brug for en lille pause fra bloggen. Uanset hvad, så banker virkeligheden bare på engang i mellem, også selvom det ikke altid er på den rare måde. Og så er det bare rart at tage sig tid til at tænke, mindes og være sammen med dem man elsker.

 5. Det er jeg rigtig ked af at høre! Jeg mistede mine bedsteforældre med et par års mellemrum, da jeg var teenager, og jeg savner dem stadig. Bedsteforældre er nu noget helt særligt 🙂
  Jeg håber, du får lidt ro, selvom savnet selvfølgelig altid vil være der 🙂

  1. Det er utroligt så meget jeg savner hende. Men ved nu at hun har fred, og det kan give mig fred.

    

   Jeg har fundet ro og er nu klar til hele hverdagen igen 🙂

 6. Hvor gør det ondt at høre, Anne Cathrine :-(. Der er ikke noget værre end at miste, selvom man ved det går den vej. Tag al den tid det tager. Hvis man er en trofast læser holder man ved bloggen og forstår din pause.
  Mange tanker herfra <3

  1. Tak, Katrine. Hvor er du sød! Det er så skrækeligt at miste, og det blivr man da bare aldrig klar til når virkeligheden banker på.

    

   Dejligt at vide, at folk stadig holder ved trods en lille pause 🙂

 7. Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg synes bare du skal tage al den tid du har brug for. Det ville jeg også selv have behov for efter sådan noget. Håber du har det godt trods det er der sket <3

  1. Tak, IP 🙂 Hvis man må kalde dig det?

    

   Jeg er klar igen og det er dejligt at vide, at læserne stadig holder ved derude.

 8. Jeg kondolerer. Det er fordærdeligt at miste en tæt på og her snakker jeg desværre kun af alt for meget erfaring. Blog pausen er forståelig, håber du kommer godt igennem det og har fået en masse gode minder med hende.
   
  //Charlotte

  1. Tak, det hjælper virkelig med alle de søde tanker jeg har fået her på bloggen 🙂 Tro det eller ej.

    

    

 9. Det er jeg frygtelig ked af at høre, søde! Der er intet værre i livet end at miste dem, man holder af. Jeg mistede selv min storebror for 6 år siden nu, og savnet gør stadig lige så ondt, når jeg tænker på det og skriver disse ord. Min farfar mistede jeg for et år siden, som også gjorde utrolig ondt på mig. Heldigvis har jeg både min farmor, mormor og morfar – men bare tanken om at miste dem, og at de bare bliver ældre og ældre er svært at takle. Jeg håber, at du snart kommer oven på igen søde! Vær sammen med din familie og dem, du holder aller mest af i disse dage <3
   
   
  http://www.sofiescloset.dk

  1. Tak søde Sofie.

   Og hvor er jeg ked af at høre, at du også har oplevet at miste, så mange. Det er ingen værdig.

   <3

 10. Kondolere så meget, det er virkeligt træls at miste sine kære… Og det er det værste der findes er at få et opkald…
  Jeg håber at din bestemor havde et dejligt liv og nåede at se sine egne oldebarn?
   
   

  1. Tak, ja det er virkelig et skrækkeligt opkald at få!!

    

   Min farmor havde et dejligt liv og nåede heldigvis at møde alle hendes 3 oldebørn.
   At hun havde et godt liv og at hun på en måde var klar til at død, giver også mig lidt mere fred.

    

   tak for din omtanke 🙂

 11. Jeg kondolerer Anne Cathrine. Det er også et af de opkald jeg frygter aller mest. Jeg har også kun min bedstemor tilbage og hun er 87 år.
  Selvom det er svært så ved jeg også godt at jeg (til den tid) skal tænke på alle de dejlige minder jeg har – selv om det ikke er nemt til at starte med.
  Rigtig mange varme tanker til dig <3

  1. Tak, Ida. Det varmer 🙂
   Det er så svært men føler det er nemmere at takle nu, nu hvor hun er bisat.

 12. Åh, det er jeg ked af at læse! Ved godt at det kun er tiden som kan hjælpe dig, men sender alligevel en masse varme tanker til dig og håber at du får det lidt bedre <3 Selvfølgelig er vi her stadig! 

  Kæmpe knus og kram

 13. Pingback: Mint og leo |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *