Redebyggeri

babyindretning

Den seneste tid, er redebyggeriet for alvor gået i gang! Det kommer sig primært af,  der er for tidlig fødte i min familie – så da jeg pludselig kun havde 5 uger tilbage, til termin. Så fik jeg vældig travlt med at vaske tøj og diverse.

Barnevognen, vuggen og puslebordet er bestilt hos babysam, og nu venter jeg blot på at det kan hentes. Hvilke jeg heldigvis snart kan. Det kribler i fingerne, for at samle vuggen og gøre sengen klar.

Og med sådan en lille pode, der snart melder sin ankomst, skal der jo ikke mangle noget! I går ankom en dejlig pakke fra Dreamsforkids. Mine forældre har givet en babynest fra Fjolletrold og jeg smed lige en uro fra Konges Sløjd oven i hatte – den som er øverst på collagen. Den er utrolig fin, og vil pynte flot i vores soveværelse, over vuggen.

Jeg kan bruge utrolig mange timer på nettet, og finde ting vi bare må eje til ham. Det er sjovt at som ens prioritering ændre sig, jeg vil meget hellere bruge penge på ham, end mig selv. Det er sgu befriende ikke at være så egoistisk længere 😉

Jeg er her endnu

jegerherendnu-down

Godaften ude i stuerne.

Jeg har været meget “blog-fraværende”, og det kom ret pludseligt. Ikke fordi, at jeg ikke vil blogge længere – for det vil jeg! Men hold da op, jeg har bare ingen energi, overhovedet. Faktisk er de fleste dage også ret fyldt op med aftaler, og det er sjældent jeg har en hel “fridag”, hvor jeg bare er hjemme. Når jeg så er ude, og kommer hjem igen, kan jeg snildt snuppe en lur på 2 timer, og være helt groggy resten af dagen. Men nu er energien langsomt ved at vende tilbage, jeg får nemlig også sovet om natten. Hvilke har været lidt sparsomt på det seneste, for lige så snart jeg går til ro, vågner babyen og holder den vildeste tramperfest. Det er skam hyggeligt, men nogle gange ville det være mere behageligt, at opleve om dagen og ikke om natten. Gad vide om han er ved at forberede mig på søvnløse nætter? Ja, jeg gætter bare 😉

Er I stadig med derude? Resten af outfittet får I en anden dag. Billederne er fra i torsdags, hvor jeg var til Carré Lagersalg med Katrine – jeg fik i hvert fald købt en masse herligheder, som jeg allerede har vist frem på Instagram. Nu vil jeg snuse lidt rundt på alle de blogs jeg har forsømt. Jeg er virkelig bagud ifølge BlogLovin’!

Outfit Of The Day #190 Åh Anemoner og mudder

dagens anemoneredit

//Bluse – Minimum // Jeans – H&M Mama // Ur – Daniel Wellington // 

I lørdags, da foråret virkelig viste sig fra sin gode side, tog vi en tur til Frederikshavn og gik en tur i Pikkerbakkerne. Der var fyldt med anemoner, så langt øjet kunne se. Jeg elsker anemoner, og har altid gjort det. De pynter skovbunden så flot. Blusen er en olding, som er helt perfekt og ganske ubrugt til den gravide mave. Men der er lige før jeg ikke kan klemme mig i den længere. Så jeg må hellere få den brugt nu!

Jeg kom også til at træde i en kæmpe mudderpøl! Sådan går det, når man ikke kan se sine fødder 😉 Så jeg havde flotte mudret fødder resten af dagen. Elegant er jeg i hvert fald ikke.

Outfit Of The Day #189

dagens 189edit

//Kjole – Vila // Læderjakke – Modström // Tørklæde – RO // Støvler – Pavement // Taske – ebay // Ring – Jane Kønig // Ur – Daniel Wellington //

Ny kjole til mor her! Det er sjovt hvor begejstret jeg kan blive for et nyt stykke tøj – og så var der 25% på oveni. Det kan jeg lide! Jeg er blevet meget glad for kjoler som denne, som viser maven så fint. Skal have fundet mig et par stykker mere inden termin. Det er nemlig så dejligt, med tøj som ikke klemmer – Komfort før mode, sådan lyder det nu. Før kunne jeg godt ha’ et par stiletter på, som var ved at slå mine fødder ihjel, eller et par jeans som var noget stramme. Det er slut, for nu ( 😉 ) Jeg er nu meget glad for denne sammensætning af farver, især mit tørklæde fra RO, kan gøre hvilke som helt outfit lidt pænere.

Billeder // Katrine Guldbæk

PrePreggo-Time

prepreggo-down

Før min graviditet, kunne jeg slet ikke se, at jeg var tynd. Det kommer nok fra, at jeg har tabt 30 kg over en årrække, og stadig så en relativ stor pige i spejlet. Nu sidder jeg her, med min store mave og flere kilo på kroppen – Det er jo vanvittigt. Jeg var jo tynd. Når min familie, kæreste eller veninder sagde det til mig, trak jeg blot på skulderene og tænkte “ja ja ikke endnu“. Nu sidder jeg med en følelse, der er lidt skræmmende. Kunne jeg virkelig ikke se det. Hvis jeg kunne se det, ville jeg så ha’ været gladere for min krop? Jeg har aldrig været 100% glad for min krop, men bliver man nogensinde det?

Det jeg oprindeligt ville med dette indlæg, var at kigge tilbage på alle mine yndlingskjoler, som nu er pakket på loftet imens jeg er gravid. Jeg elsker alle mine fine kjoler, og er ret glad for min samling. Alle billederne er under et år gamle. Jeg savner oprigtigtalt at swinge rundt i en flot kjole med strut med en lækker skørte i. Oveni hatten, er jeg blevet meget glad for den mave jeg bære rundt på, det er meget hyggeligt og jeg har altid glædet mig til at blive gravid, men for pokker jeg savner min talje. Nu vil jeg nyde tiden med badebolden, glemme vægten og fokusere på det vigtige i livet, nemlig det liv der spire inde i mig.

Har I en favorit blandt billederne? Jeg kan næsten ikke vælge. Det må blive min sailorkjole fra H&R, den lyseblå fra Edith&Ella og den 60’er inspireret lyserøde sag.

Go’ søndag til jer 🙂