Show me your blog #5

show me edit

Der er kommet en hel del nye læsere til, den seneste tid. Det er så dejligt! Kys til jer.

Derfor afholder jeg igen for 5. gang – den ret populære blogrunde, hvor du/I kan fremvise jeres blog. Jeg holder disse “blogrunder” hvor du har mulighed for at vise din blog frem. Det jeg gør, er at jeg dernæst vælger 3 blogs der fanger mig mest, som jeg fremhæver i en så kaldt blog anbefaling her på bloggen. Vi kan alle bruge lidt “link love”, jeg har også fået et fint banner i toppen af bloggen, hvor der bliver delt lidt link kærlighed ud til nogle andre søde blogger piger, som også køre deres blogge solo.

Dette er både for gamle læsere, tavse læsere, nye læsere – alle og en hver! :) Modeblogs, madblogs, sportblogs, livstilsblogs, familieblogs – ALT er velkommen.

Jeg syntes nemlig at denne måde, er en god mulighed for at få øjnene op for gode OG nye blogs – nogle som måske drukner lidt i alle de blogs der flyder rundt i blogland. Det er aldrig skidt med ny inspiration.

Har du også lyst til at fremhæve dine yndlingsblogge? Så smid endelig et link til dem.

Glæder mig til at se, hvem der er med denne omgang af “Show med your blog!” :) Jeg lader dette løbe i omkring 14 dage, hvor jeg vil følge med, i de links som bliver smidt i kommentarfeltet.

Let the sharing begin!

Heering Cocktail Blogger Tour

heering

heeringeditDen 1. maj blev jeg inviteret på en cocktail blogger tour, med en håndfuld søde Aalborg bloggere. Vi blev introduceret til Heering likør, som er kongelig hofleverandør – haps siger jeg bare. Jeg er en rigtig kaffehund, og en af de lækre likører, var med en herlig kaffesmag. Heering Kaffelikør, som passer perfekt til både kolde og varme cocktails. Vi blev også budt, en mere sød likør, Cherry Heering, som er fremstillet af danske kirsebær – hvilket giver en rig og stærk smag. Den perfekte smag, til sommerens cocktails.

Vi startede aftenen på Vesterå, hvor vi blev forkælet med drinks efter drinks, efter drinks. Vi kom også alle bag baren, og lavede vores egen cocktail, jeg forsøgte mig med Singapore Sling – med Cherry Heering i, selvfølgelig 🙂 Det var en af favoritterne denne aften, men alle cocktails vi blev tilbudt, var rigtig gode.  Efter et par timer på Vesterå, stavrede vi afsted i stilletter mod Klostertorvet, hvor den stod på flere Heering Cocktails + lidt godt til maven. Hele aftenen blev vi kræset om, og vi hyggede os!

Tak til alle de søde piger, som var med til at gøre aftenen kanon hyggelig, og tak til Vesterå, Klostertorvet, Heering og Kompas Kommunikation for en helt gennemført aften!

mbyM A/W 2014

mbym edit

I sidste uge var der fart over feltet. Tirsdag var jeg inviteret til at se mbyM A/W kollektion – og nøj hvor var der MANGE flotte sager. Pastel  går igen til efterår/vinter, hvilke passer mig fint. Jeg elsker pasteller, og den sarte lyserøde er den nyeste svaghed. mbyM har blandt andet også fokus på sæts i denne kollektion. Noget jeg endnu ikke har turde at bevæge mig ud i, men det nederste sæt, var jeg helt forelsket i. Nederdelen kunne også fås i en stram version. Så der var virkelig noget for hver en smag – og jeg glæder mig til, at det hele kommer i butikkerne til August!

Husk der er hele to konkurrencer i gang lige nu. Både til dig selv – men også til din søde mor. Deltag lige her og her.

Blogrunden #4

Klykkeberg

klykkebergedit

Fantastiske billeder! Inspirerende og ny blog for mit vedkommende. Utrolig spændende og unik stil, butterflies og flotte print er blot få ord, at knytte til Kristines fine blog. Kristine beskriver sig selv, som: “a cheerful, vinyl fanatic, movie loving, travel happy, penicillin allergic, hat fascinated, net shopping, photography geek who is easily distracted. My name Kirstine and I am 25 years of age. One of the greatest compliments I have ever received was when a friend of mine called me original weird -> best title ever!” Og det passer meget godt, efter mange timers kiggen på hendes blog.

Debbies

debbiesedit

Genbrugskat og guldfinderen Debbie. Hun er ikke en ny blog for mig, så da jeg så, at hun deltog – var jeg nød til at fremhæve hendes fine blog. Hun har en meget flot og unik stil, som måske ikke er for hvem som helst, men den er gennemført fin og chick-a-licious. Debbie har en hang til kraver, prikker og rød læbestift, noget som jeg selv kan nikke genkendende til og elsker.

NannaSays

nannasays

Den søde rødtop Nanna, med en meget ren og minimalistisk stil. Hun tager flotte inspirerende billeder, og har mange outfits billeder som jeg finder meget inspirerende. Nanna viser, at er outfit let kan gøres lækkert, med fine enkelte detaljer – som en skjorte der stikker tilfældigt ud fra en løs sweater – til fine fletninger. Hun bruger sarte toner, og smider nogle gange lidt neon eller læbestift ind, og fuldføre stilen til ende.

Der er har været så mange gode og fine blogs, og det har været utrolig svært at vælge tre ud! Derfor sender jeg linklove til alle jer som deltog: Asha, Lullumut, Larsen I Form, Maria Hoffbeck, Nanna, Stephanie, Anne+Kit, Eeyorenyk, GitteMary, Sofie, Amalie, Jannie, WalkinrunoutFrederikke,  Baysen,  Karina, Camilla og Ida.

Kig forbi dem alle. Jeg har i hvert fald fundet nyt guld, som skal bevares. Go’ mandag <3

SHOW ME YOUR BLOG #4

showmedyourblog

Der er kommet en hel del nye søde læsere til, den seneste tid. Det er så dejligt!

Derfor afholder jeg igen, 4. gang – den ret populære blogrunde, hvor du/I har mulighed for at fremvise jeres blog. Jeg holder disse “blogrunder” hvor du har mulighed for at vise din blog frem. Det jeg gør, er at jeg dernæst vælger 3 blogs der fanger mig mest, som jeg fremhæver i en så kaldt blog anbefaling her på bloggen.

Dette er både for gamle læsere, tavse læsere, nye læsere – alle og en hver! 🙂 Modeblogs, madblogs, sportblogs, livstilsblogs, familieblogs – ALT er velkommen.

Jeg syntes nemlig at denne måde, er en god mulighed for at få øjnene op for gode blogge OG nye blogs – nogle som måske drukner lidt i alle de blogs der flyder rundt i blogland.

Har du også lyst til at fremhæve dine yndlingsblogge? Så smid endelig et link til dem også.

Glæder mig til at se, hvem der er med denne omgang af “Show med your blog!” 🙂 Jeg lader dette løbe i omkring 14 dage, hvor jeg vil følge med, i de links som bliver smidt i kommentarfeltet.

Let the sharing begin!