At møde søde mennesker..

Da vi var i Kolding i fredags mødte vi som sagt en sød blogger og hendes søde veninde (som også burde blogge 😉 *hosthost*)

Efter showet tog vi ud og fik en drink og bagefter tog vi til “the after party”, det var rigtig hyggeligt. Og så fedt at møde andre bloggere. Vi fik også snakket lidt med designeren, Justian Kunz, som bare er super sød og nede på jorden.

Da turen skulle måd Aalborg, blev vi spurgt om en sød model kunne få et lift til Aalborg, og selvfølgelig kunne hun det! Hun var blevet brændt af en anden model, så er det jo altid dejligt at kunne hjælpe lidt 🙂 Turen hjem brugte vi det meste af tiden på at køre bag en lastbil, der virkelig slingrede ud i nødsporet og ud i overhalingsbanen. Woot :O Så Katrine fik snakket med politiet og Marianne (modellen) snakkede med firmaet. Men så gik tiden da 😉

Ps. nu har jeg fået klippet det tossede garn jeg rendte rundt med. Puha, det trængte virkelig!!

Pps. Har du husket at deltage i min give-away?

En lang og god weekend

Hej med jer!

Jeg tillod at lade bloggen stå lidt stille, for jeg har næsten ikke været hjemme. Ud over praktik har jeg haft en masse at lave.

Torsdag var jeg ude og bowle & spille pool med Jonas, fredag var jeg til Kim Larsen med nogle søde piger, lørdag var jeg på arbejde og i dag har jeg været til dåb.

Fredag; det var bare så fedt! Jeg har ikke været i byen siden engang i maj! SÅ det var lidt tiltrængt.

De to første billeder er vi stadig ved vores fulde fem.

Men så blev vi lidt mere fulde og fjollet, men hold da op vi havde det sjovt!

Har du haft en god weekend? 🙂

 

Veninder og Batman

I går var jeg i biografen med to veninder, den ene som jeg ikke har set i 100 år fordi hun bor i København.

Og så til filmen, den kan jeg sørme godt anbefale (hvis man altså er til sådan nogle superhelte-film) Jeg både; grinte, blev bange, græd og blev forskrækket. Jeg syntes det er så træls de ikke laver flere, syntes nemlig at Christian Bale gør det rigtig godt som Batman!

 

Dagens #12 og grøn koncert

I søndags var jegs som sagt til Grøn Koncert, vejrguderne havde lovet godt vejr så jeg hoppede i dette outfit dog med en jakke og strikketrøje i rygsækken.

 Jeg kunne ikke lade være med at grine, for Jonas kommentar til mig og mit outfit var: “Er det første skoledag eller hvad?”

Men.

Vejrguderne tog fejl og vores påklædning kom til at se således ud.

 

Selvom det regnede og blæste en del, var det nu hyggeligt. Og så var der også en anden søde blogger med.

 

I dag skal jeg i biografen og se Batman med to veninder. Hvad står jeres dag på?

Busy-bee.. eller.

Det er ikke engang fordi jeg har mega travlt, jeg går i skole og arbejder efter skole, så skal jeg også være veninde, datter, søster og det vigtigste, så er der en Jonas jeg rigtig gerne vil bruge min tid med. Og Bella, hende skal vi ikke glemme!

Syntes ikke der er nok timer i døgnet, i går tog jeg afsted 7.40 og var først hjemme 22.30, pyh. Og jeg vil også gerne sove, lidt.

I dag har jeg heldigvis fri, men det betyder ikke at kalenderen er tom. Skal først til fod-dame og så lige ses med en veninde 🙂

Men aftenen er fri og det glæder jeg mig til!

Udover det så spænder jeg simpelthen alt for meget i min krop, at jeg fortiden døjer utrolig meget med spændingshovedpine.. Hvilket giver mig både kvalme og gør mig svimmel. Er der nogle af jer, som har erfaring med spændingshovedpine? Jonas giver mig massage hver aften, hvilket hjælper lidt men næste dag er jeg helt spændt op igen..

 

I får lige et bette billede fra i fredags, hvor jeg lige hurtigt var til sommefest på pædagogseminariet. Jeg var nok den mest ædrue til festen, men det var sgu sjovt alligevel! 🙂