Sminkebordet med historie.

sminkebordedit2Jeg har arvet det fra min Oldemor Agnes. Det har altid været i mit liv – mine forældre brugte det endda som mit puslebord, da jeg var bette. Nu har det stået i min lejlighed i 2 år – jeg bruger det hver dag. Jeg elsker det har historie og patina, dog har jeg gået med tanken om, at male det. Jeg kan ikke blive enig med mig selv – jeg leger med tanken om at male det hvidt, og male skuffer og skabe pink eller lilla indvendigt. Men mit hjerte for romantik og historie har altid talt mig fra det. Hvad syntes I? Do I dare??

Nicehome – jeg ønsker mig en nice sofa!

page

Vi har en sofa, en sofa der har levet livet hårdt. Den blev købt i 2008 som sovesofa – sådan en chaiselong, hvor den kan trækkes ud og vola – dobbeltseng. Det var meget smart, for da jeg flyttede hjemmefra, var det blot til en lille et-værelses lejlighed, hvor alt plads skulle spares.
Men så flyttede Jonas ind og efter et år på 38 kvadratmeter og en kat, flyttede vi ind i en tre-værelses. Men “sove”sofaen er her endnu, og vi drømmer os til en ny lækker sofa, om det bliver en chaiselong sofa igen, ved vi ikke men hvem ved. Du kan se Nicehomes udvalg sofaer chaiselong her. Nicehome.dk har eksisteret siden 2008. Målet for dem, er at forhandle kvalitets møbler til boligen til gode priser. Og det må jeg sige, de har nogle lækre sofaer derinde, til fornuftige priser.

Derudover, så er der rigtig mange fede lamper – vi mangler en flot lampe i stuen, vi har flirtet lidt med “flower-potten” fra Panton, men de små lamper på første billede kunne være et billigere alternativ, indtil vi har penge nok – så går vi bolig-shop-amok, den er stensikker. Måske endda på nicehome.dk

(sponsoreret)

 

Sættekasse fra HAY

Vores badeværelse er dybt kedeligt, det er så lille og svært at indrette til noget hyggeligt.

Men så fandt vi denne fine sættekasse fra HAY, som virkelig har givet vores lille badeværelse et hyggeligt pift. Udover sættekassen har jeg sørget for at få nogle farver ind, vores toiletspand er orange, sæbedispenseren er gul, tandbørstekrus er røde og vores toiletbørste er grøn. Alle de funky farver er fra Zone – der var nemlig et lager udsalg i Ciry syd i Aalborg hvor jeg fik det hele i nakken, nærmest..

Hvis du selv kunne bruge sådan en fin sættekasse, som nædvendigvis ikke behøver at være i brug på et toilet, så kan du købe den lige her.