Outfit Of The Day #204

dagens 210

//Skjorte – Second Female // Jeans – Gina Tricot // Espadrillos – VRS // Ur – Daniel Wellington // Ring – Carré // Solbriller – Ray Ban//

For et par uger siden købte et par dejlige espadrillos i skind til sølle 149,- Se det er et kup. De er rigtig dejlige, og kan gøre et outfit ret fint, synes jeg.

Jeg nyder tiden i sommerhus med Jonas og Valde. Dog går de næste dage ind til Aalborg, hvor Valde skal til børnelæge onsdag, vaccineres torsdag, og på fredag skal jeg ind og svinge bas armen til DJ SASH! I Karolinelund. Men sommerhuset, hvor er det lækkert at være i et hus med have. Valdemar nyder at lege i sandkassen og at han kan kravle frit rundt. Vores kat Bella er også med, og utroligt nok, nyder hun det også. Hun er nemlig lidt en halvmærkelig kat, så vi frygtede lidt hendes reaktion. Men hun slapper også helt af og får lov til at være ude (dog i sele)

 

Billeder // Katrine Guldbæk 

Katte ville vælge…

Whiskas!

 

Eller, det ville Bella i hvert fald.

Bella er en meget kræsen kat og gider stort set ikke andet kattemade end Whiskas. Nu har Bella jo lige været syg, og vi frygtede hvor svært det ville blive at give hende piller. Men det var overraskende let!

Vi puttede bare en halv pille indeni en ”sticks” fra Whiskas, så spiste hun dem uden besvær.

Min kat elsker Whiskas

Og jeg elsker min kat.

 

Har du en kat? Og er den også mega kræsen?

 

 //sponseret indlæg

Dagens med kat på

I dag har jeg gjort rent, for i morgen har jeg fødselsdag.

 

Og nu er jeg ved at bage fødselsdagsboller, fedtfattige fødselsdagsboller,  yep, fedtfattige. Ingen smør kun en smugle olie og lidt mælk. Søgte nettet rundt efter en opskrift, da jeg simpelthen ikke magter de her feeede boller, jeg skal jo også ha’ smør på bollen!

 

Videre til titlen, jeg var ved at tage billeder af mit outfit da Bella ville være med..

 Jeg fik ikke taget et ordenligt billede af det hele.. Min fotograf er ikke hjemme, så I må nøjes.

Go’ sommeraften til jer.

ps, ang vejret i morgen høre jeg at der kommer skybrud, så jeg vil bare lige sige at det har INTET med mig at gøre 😉

En syg kat

Der var blod i Bellas tis i går aftes, så jeg kontaktede dyrlægen i morges. Jeg kunne næsten ikke sove, da jeg hele tiden tænkte på hvad der dog var galt med min lille pus.

Ved dyrlægen, som faktisk er en kattedoktor, hvor ingen hunde har adgang – rigtig fedt. Et andet sted, vi brugte før, var der mange hunde og det var ikke specielt rart for hverken Bella eller jeg.
Nå men, kattedoktoren konstaterede at Bella har blærebetændelse og skal behandles med antibiotika i 10 dage, og smertestillende et par dage.

Det er heldigvis ikke “mere”, jeg tænkte både på en operation, og jeg ved ikke hvad…

Nu sover hun bare og jeg kan ikke lade være med bare at stirre på hende, det er jo min lille baby.