Ebay stjal min aften, igen #4

ebay goodiesmed tal1. – Tasker i forskellige farver – 181 kr.// 2. – Ternet Jakke – 190 kr.// 3. – Blonde Kjole – 108 kr.// 4. – Ternet halstørklæde – 160 kr.// 5. – Dyreprintet hæle – 145 kr. // 6. – Stribet nederdel – 45 kr.//

En lille collage med inspiration fra Ebay. Taskerne i de flotte neon farver, kunne jeg virkelig godt finde på at klikke hjem. Det kan pifte hvad som helst op i denne kolde vinter tid. Samt være fedt til et sommerlook – de passer til den fine blondekjole, samt til vinterjakken. Kedelige er de i hvert fald ikke!

Er I fristet?

Ebay fristelser..

ebay1 – Frynse taske // 2 – Mint kjole // 3 – Leggins // 4 – Zara Heels // 5 – Tyl skørt

                                    //23 kr. //          //34 kr. //         //39 kr. //        //341 kr. //          //59 kr.//

Ebay er et farligt sted… men også et billigt sted. I går aftes surfede jeg rundt og fandt en masse lækre sager som jeg bestemt godt kunne finde på at klikke hjem til DK i næste måned.

Er der noget som frister jer?

Brune tasker på ebay

Nummer 1. Nummer 2. Nummer 3. Nummer 4.

Jeg syntes selv der er så mange fede sager på Ebay, man kan købe for ganske få penge. I går fik jeg faktisk en pakke fra Kina, en fed cardigan jeg købte for 3 uger siden. Den får I at se her på bloggen inden længe.

Har du husket at deltage i konkurrencen med Guinot? Jeg trækker lod den 8 oktober.

Ebay stuff

KLIK KLIK KLIK! Og så er fragten gratis!!

Har allerede klikket er par stykker hjem af disse Ebay sager, nu fandt jeg jo ikke rigtig noget da jeg var i København i weekenden, så jeg shoppede “amok” på ebay i stedet.

1 findes her, 2 findes her, 3 findes her, 4 findes her, 5 findes her, 6 findes her, 7 findes her, 8 findes her, 9 findes her og 10 findes her!

Er der noget du har lyst til at “klikke” hjem?

 

Ebay dresses

Sad i går aftes og fandt en masse fine, tøse kjoler på Ebay, til ingen penge. Jeg har udvalgt 3 stk jeg selv kunne finde på at købe. Jeg har jo shop-stop, så det bliver i næste månede.

Den første kjole syntes jeg vil passe godt til en fest eller fødseldag. Den hvide kjole med blonder syntes jeg bare er så sød! Den sidste kjole, der mere ligner en nederdel med top, syntes jeg er rigtig fin og minder mig lidt om 60’erne.

Hvad syntes du om kjolerne, kunne det være noget for dig?