L’Oréal Paris lækkerheder og en konkurrence

lorial

Efteråret er kommet og det kan mærkes på huden. Min hud bliver lynhurtig meget tør, og det kræver de helt rigtige produkter. Jeg har testet disse hudplejeprodukter fra L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris Nutri Gold Extraodrinary Oil serien giver dig alle oliens nærende og fugtgivende egenskaber til en komplet plejerutine, og tilføjer nu en ekstra spændende nyhed. (Har du set reklamen på TV?)I Korea er Over Night Mask-fænomenet ikke bare en forbigående trend, men et hero-produkt i en optimal hudplejerutine. Derfor er det nyeste produkt fra L’Oréal Paris den koreansk inspirerede ultrafugtgivende natmaske L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask, som plejer huden i dybden, mens du sover. Og det er altså ret smart! Især nu hvor jeg ikke har tid om dagen, til at gå rundt med diverse masker på.

· Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream – Jeg har brugt cremen efter badet, og den efterlader en lækker blød hud. Min hud suger bare cremen til sig. Og så dufter den skønt.

· Gold Extraordinary Oil – en lækker olie til ansigtet. Fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Jeg har også brugt den efter Oil-Cream.

· Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask – G.e.n.i.a.l. – hvad er der mere at sige? Min hud er blevet så blød og lækker. Jeg tager den på efter jeg har fjernet make-up med Micellar Water, og næste morgen er min hud som sagt, bare så lækker.

· Micellar Water – Nem og hurtig til at fjerne make-up med, ingen gnubberi eller fedtethed. Jeg har prøvet mange make-up fjernere igennem tiden. Matas gør mig “halvblind” i 5 minutter efter, og mange andre fjerne bare ikke det hele, medmindre jeg nærmest trykker øjet ud!

· Sublime Gold Radiance Scrub – Jeg har brugt den 3 gange. Fordelt over 3 uger, mere skal der ikke til. Let og lækker scrub til ansigtet.

Konlurrencen er slut

Vinderen bliver trukket i morgen kl 20:00

Vind 500 kr til jackpot!

jackpotEndelig havde jeg mulighed for at forkæle mig selv lidt med noget tøj. Men i stedet for at købe noget til mig selv, så kom jeg jo til at købe tøj til min søn i stedet. Det må være den nye rolle som mor, jeg kommer ikke i første række længere. Jeg mangler ellers skjorter, som er ammevenlige. Jeg kiggede en del på skjorterne på øverste billede, dem har Jackpot nemlig mange af. Der er noget for hver en smag, og mange fine blå farver. Jeg vil en tur tilbage og ha’ fingrene i sådan en. Jackpot har et lækkert scandinavisk feel og en masse lækre varme sweaters til det kolde efterår.

Nå, men nu til jer. Jeg har jo forsømt bloggen RIGTIG meget. Og derfor skal I da også forkæles med et gavekort  på 500 kr til Jackpot


KONKURRENCEN ER SLUT!

Vind ØKO lækkerier fra Urtekram.

vind urtekram-down

En heldig læser kan vinde dette lækre hverdagsluksussæt fra Urtekram. Men først vil jeg fortælle lidt om produkterne. Jeg har nemlig forsøgt mig med Rose serien fra Urtekram, imens en af jer, har mulighed for at vinde Nordisk Birk serien.

Det du kan vinde er; En kæmpe lækker øko pakke til hverdagswelness, som indeholder; Nordic Birch Shampoo 250 ml, Nordic Birch Conditioner 250 ml, Nordic Birch Håndsæbe superfugt 380 ml, Nordic Birch Superfugt Håndcreme 75 ml, Nordich Birch Shower Gel Superfugt 245 ml og Nordic Birch Bodylotion 245 ml – fra mig til jer! (Øverste billede)

Jeg har selv prøvet et par af produkterne, og de er så lækre. Især Nordic Birch håndcremen har jeg været meget glad for, og så har den en perfekt størrelse til håndtasken. Nordisk Birk-serien er skabt med inspiration fra de nordiske birkeskove, og indeholder derfor også ekstrakt af superfugtende økologiske birkeblade og birketræssukker. Samtidig har serien fået en mild duft af kornblomst, udviklet specielt til serien og med øje for dens nordiske ingredienser og inspiration.

Rose serien, som jeg som sagt selv har testet. Seriens duft kommer fra den værdifulde rosengeraniumolie, der er kendt for sine beroligende og særligt plejende egenskaber. Derfor laver de hos Urtekram sit helt eget, virksomme urteafkog af rosegeraniumblomsten, der sammen med den nærende rosenolie forkæler huden, håret og sanserne. En lækker og mild serie, med svage toner af roser. Rigtig lækre sommer produkter.

urtekram-down
Sådan deltager du;

Skriv en kommentar, om hvorfor du skal vinde produkterne.

Følg bloggen på BlogLovin’ her

Konkurrencen slutter den 7 juni kl 22:00

//Samarbejde med Urtekram//

Konkurrence – smukkere og sjovere tandbørstning!

vind jordan

Vi gør det flere gange om dagen, altså, børster tænder! Så hvorfor ikke gøre det lidt pænere?

Der er en serie af 12 flotte, sjove og underfundige tandbørstedesigns fra Jordan, Nu har en heldig læser mulighed for at vinde tandbørster, som lyser op på badeværelseshylden. Designet af selve tandbørsten er funktions-orienteret, og Scandinavian
Surfaces designs er levende og legende og har et glimt af humor med sig i den praktiske tandbørste. Med tandbørsterne kan du skabe et individuelt udtryk på badeværelset, og samtidig kan alle medlemmerne i familien få en tandbørste med sit helt eget udtryk.

Du kan vinde følgende:

3 stk Individual tandbørster i forskellige designs med lille børstehoved

2 stk. Individual tandbørster i forskellige designs med stort børstehoved

2 pakker Easy Reach Flosser – dem er jeg selv blevet meget glade for! Hader ellers tandtråd, med easy reach flosser gør det bare så nemt.

Hvordan deltager du? Det er ski’ nemt!

Følg bloggen på Bloglovin’ – hvis du ikke allerede gør det – kan det gøres her

Smid et <3 i kommentarfeltet.

Konkurrencen slutter den 21. maj kl 20.00 – vinderen får direkte besked

vind jordan2//Sponsoreret//

KONKURRENCE med VISSSEVASSE

vissevasse2vind-down

Juhuu! Konkurrencetid!

VISSEVASSE har lanceret nogle nye rigtig flotte plakater. Jeg har selv vespa-pigen og VW Beetle hængende herhjemme. De giver en fantastisk stemning og retrofeel. Nu har hele 2 af jer mulighed for at vinde en valgfri plakat fra VISSEVASSe på 50×70 cm. Hvad skal hænge og pynte hjemme ved jer?

Sådan deltager du: 

Gå ind på VISSEVASSEs hjemmeside og vælg den plakat du vil vinde – her

Kopier link og smid det i en kommentar – husk jeres rigtige email og navn.

Følg bloggen på BlogLovin’ her – giv et like med derinde.

Konkurrencen slutter den 16 april kl 20:00 og vinderene vil få direkte besked.

vissevasse-down