Anbefaling: Caféministeriet

CafeministerietInden vi smuttede i sommerhus, var jeg på Caféministeriet med 3 søde bloggerpiger. Vi hyggede med lækker mad og vino, lige efter mit hjerte. Jeg har altid elsket en god bøf, og dét fik jeg! Med lækre løgringe og de sprødeste pomfritter.

Caféministeriet har et lækkert udendørs areal som kan nydes her i den danske sommer/sensommer.

De har et lækkert sommermenu kort, som I helt sikkert bør prøve, næste gang I skal ud og spise i Aalborg.

Kræs om din baby med KRAES babybad

IMG_3652-down

//Sponsoreret – modtaget til test//

Kemi, sæbe, parabener og parfume. Det er bestemt noget, mødre ikke har lyst at smøre eller bade deres små poder i. Da  jeg opdagede dette nye produkt fra KRAES på facebook, måtte jeg bare prøve! Alt er tiltalende i dette lækre produkt. Lige fra indpakning, de små søde træskeer, nuttede små klemmer og den lækre babyhud efter badet.

Helt fra start, ville jeg undgå sæbe på Valemars lille babykrop, så længe så muligt. Men nu blev vores søn født med en stor sort hanekam, som skulle vaskes. Efter et par uger var vand ikke nok, jeg måtte ty til sæben, så min lille babys hanekam ikke lugtede af gylp, sved og modermælk. Det var med stor ærgrelse at skumme den lille fyr ind i sæbe, men nu har jeg været så heldig at prøve KRAES på Valde, og det er bare fantastisk! Sæben er smidt ud og frem med det sunde alternativ.

Jeg har ikke brugt sæbe på Valdemar i over en måned nu, og hans hud er SÅ lækker. Før var jeg nød til at smøre ham ind i cremer efter hvert bad. Det har jeg ikke gjort siden KRAES kom i vandet, og sæben blev smidt ud. Det er utroligt, hans hud ufattelig lækker og blød.

Begge produkter er jeg helt oppe at køre over. Både Havre & Kokos samt Havre & Dødehavssalt. Det emmer bare af kvalitet. Men hvordan og hvorfor kom KRAES til? Personerne bag, har selv et barn med sensitiv hud, og begyndte derfor at eksperimentere på alternativer til sæbe.

“I vores research stødte vi på et råd mod kløe – havre. Igennem historien er havre beskrevet som et anerkendt middel mod kløe, men ikke nok med det, havren skulle også have egenskaber til at rense, fugte og beskytte huden. Med en vis skepsis begyndte vi at tilsætte havre til badevandet, og straks kunne vi se en lindrende effekt. Det første vi lagde mærke til var at huden føltes blødere og fugtigere efter et bad, og at kløen tydeligvis blev reduceret. Over det næste år forsøgte vi os med at tilsætte andre naturlige ingredienser, for at finde den optimale formula til at lindre, fugte, rense, samt forebygge.”

–  babykraes.dk

 Lige nu er vi i sommerhus, men overvejer kraftigt at hoppe i badekaret når vi kommer hjem, med en omgang Havre & dødehavssalt. Håber det også kan hjælpe på min hud, da jeg har fået en omgang eksem i fjæset. Det må komme an på en prøve!

Krøller hele natten?

krøller hele natten ja tak

//Dette indlæg er IKKE sponsoreret //

Jeg var ved frisøren for et par uger siden, og blev bekendt med dette vidundermiddel til krøller – dem som vi laver med glattejern eller krøllejern.

Kender du ikke det, at stå i evigheder og lave de flotteste krøller og give dem en ordentlig røvfuld hårspray? For SÅ må det da holde.. Men ak, håret klasker sammen og ligner .. lort.

Min frisør lavede krøller på mig, med denne Anti Gravity Spray fra Kevin Murphy. Og jeg var nød til at købe en med hjem, til 198 kr. Jeg puttede lidt i det våde hår, og så føntørre. Derefter sprøjter jeg sprayen på hver enkel tåt, inden jeg krøller. Og det holder! Jeg lavede krøllerne igen i lørdags, de blev udsat for både til blæst, regn og en tur i byen. Da jeg vågnede søndag, havde jeg stadig ret fine krøller.

Så hvis du heller ikke har haft heldet med hårsprayen i krøllerne, så kan jeg virkelig anbefalde Anti Gravity! Og generelt anbefale Kevin Murphy, det er guf for håret.

Outfit Of The Day #198 Kjolebytte i Butik Gejst

outfit
//Kjole – Masai // Cardigan – Vila // Tørklæde – RO // Støvler – Pavement //

Jeg vil slå et slag for Butik Gejst i Aalborg! En lækker butik med upcoming kunst, design og retro-fund. Samt et hyggeligt hjørne til lækker kaffe og kage.
Men det mest unikke er kjolebyttekonceptet! Der er både high street og high end. Det koster 129,- pr måned for et medlemskab. Kommer du med en high street kjole, Tager du derfra med en kjole i samme kategori. Kjolebytte går ud på, at du kan aflevere de kjoler du aldrig bruger, til noget du vil få mere glæde af. Jeg har byttet mig til denne Masai kjole, og jeg er SÅ glad for den! Byttede den for en Ganni kjole, som jeg kun har haft på 1 gang på 2 år! Og jeg bor nærmest i min “nye” kjole. Det kan virkelig godt betale sig.

Jeg har fundet flere kjoler frem, og jeg glæder mig til at bytte dem.

Billeder // Katrine Guldbæk

Den tørstige hud…

vintertørhudJeg er simpelthen nød til at tippe jer om de fantasiske produkter jeg fik i julegave. Min hud er bare tør! Og det bliver bare værre i vinterperioden. Jeg vil ikke klistre min krop ind i parabener og andet skidt, især ikke nu, hvor jeg er gravid. Den her bodybutter, er mildest talt genial. Den giver fugt og er ikke fyldt med alt det skidt + uden parfume. Den efterlader bare min hud helt blød og lækker. Olien smøre jeg på bagefter, så min hud, som bare strækker sig rigtig meget pt. – kan følge med. Om det forhindre strækmærker? Sikkert ikke, der er jo genetisk og kommer inde fra. Men jeg forebygger og har en smidig hud. Jeg har helt sikkert tænkt mig, at forsætte med produkterne, også efter jeg har født.

Nu mangler jeg bare at finde en læbepomade, der kan styre mine altid tørre læber. Har I nogle tips?