Outfit Of The Day #205 – En “lille” gammel vom

dagens gulemarkeredit

//Kjole – Ganni // Sko – Moss Copenhagen // Ringe – Carré // Ur – Daniel Wellington//

Hva så? Skal vi ikke lige tage et outfit som jeg har glemt at ligge ud? Det er mega gammelt.. Som I nok kan spotte, står jeg med en kæmpe gravid mave. Så gammelt er det simpelthen.

Men stadig aktuelt, da jeg havde kjolen på så sent som i går. Jeg er vild med kjolen, og den flotte farve.  Måske er maven også lidt stor nu, dog ikke så kæmpe som min gravide vom 😉 Åh, jeg kan godt savne den gravide mave lidt, når jeg ser billeder. Alligevel, kommer der nok til at gå et par år, før Valdemar bliver storebror 🙂

Jeg er ikke stoppet med at blogge, dog har jeg lige haft endnu en pause (fåk det er hårdt at være mor og arbejde på fuldtid) Jeg fatter ikke de mødre, som både mestre mor-rollen, blog og et fuldtidsjob! Hatten af for jer! Jeg er stadig i lære som den moderne mor!

Billeder / Katrine Guldbæk

Outfit Of The Day #204

dagens 210

//Skjorte – Second Female // Jeans – Gina Tricot // Espadrillos – VRS // Ur – Daniel Wellington // Ring – Carré // Solbriller – Ray Ban//

For et par uger siden købte et par dejlige espadrillos i skind til sølle 149,- Se det er et kup. De er rigtig dejlige, og kan gøre et outfit ret fint, synes jeg.

Jeg nyder tiden i sommerhus med Jonas og Valde. Dog går de næste dage ind til Aalborg, hvor Valde skal til børnelæge onsdag, vaccineres torsdag, og på fredag skal jeg ind og svinge bas armen til DJ SASH! I Karolinelund. Men sommerhuset, hvor er det lækkert at være i et hus med have. Valdemar nyder at lege i sandkassen og at han kan kravle frit rundt. Vores kat Bella er også med, og utroligt nok, nyder hun det også. Hun er nemlig lidt en halvmærkelig kat, så vi frygtede lidt hendes reaktion. Men hun slapper også helt af og får lov til at være ude (dog i sele)

 

Billeder // Katrine Guldbæk 

Outfit Of The Day #203

kimono

//kimono – H&M // sko – Bianco // smykker – carré// ur – Daniel Wellington//

I aften skal jeg til årets første blogevent, hos by Schøn i Skalborg. Jeg glæder mig til at komme ud blandt søde bloggerdamer igen! Det har jeg virkelig manglet.

Billederne er fra en hyggelig aften i maj, hvor jeg var på café med 3 søde blogger piger – så lidt ude, har jeg da været!

pt bruger jeg tiden på at skrive jobansøgninger, da jeg ikke længere er på barsel *snøft* / nu håber jeg bare, at et af jobbene hopper på krogen!

//billeder – Katrine Guldbæk//

Outfit Of The Day #202 – Kirsebær og et comeback

kirsebær

//Kimono – Ebay // Jeans – Gina Tricot // Sko – Bianco //

Pausen er slut, og nu er jeg atter tilbage ved tasterne. Jeg glæder mig til rigtig at komme igang igen, og jeg har en masse i ærmet (nok mest i hovedet, men det skal nok komme ud 😉 ). Bloggen vil stadig indholde outfits og mode, men nu kommer der også lidt familieblog indover, DIY’s og meget mere.

Det er en uvant sag atter at stå foran kameraet, nok en tilstand jeg lige skal vænne mig til. Jeg står jo og kigger alle andre steder hen, end på Katrine, som heldigvis havde tålmodig nok til min ‘akavethed’. Nu har jeg haft disse billeder på kameraet et stykke tid, og jeg har faktisk fået en ny fritz siden. Jeg har fået klippet cirka 10 centimeter af, for det trængte VIRKELIG! og en omgang farve. Lidt anderledes end jeg normalt gør(farve i en bøtte), men den dyre tur ved frisøren med ombre.

Outfit Of The Day #201 50% på overtøj i H&M

stokket
//Jakke – H&M // Tørklæde – RO // Støvler – Pavement // Barnevogn – Stokke Trailz //

Det er ikke tit, at det er mig som får nyt tøj. Valdemar svømmer i nyt tøj, og det er månedens begivenhed, når jeg får! Katrine tippede mig om denne lækre jakke, og at H&M endda havde 50% på overtøj. Jeg smuttede straks i H&M og fandt denne, med mig havde jeg også en pose fyldt med gammelt tøj. så jeg kunne få de famøse 15% oveni.
Jeg klapper i mine hænder over så mange procenter. Det rykker bar’.

Billede // Katrine Guldbæk