10 om hende den gravide #2

10omhende

I morede jer lidt over det sidste indlæg af denne slags, det kan I genlæse her – Nu kommer 10 nye. Mon ikke jeg når at lave endnu et, inden termin.

 • Som jeg nævnte i sidste indlæg, og på instagram: Jeg kan ikke længere se mine fødder.
 • Mine seneste cravings er heldigvis blevet lidt sundere, så som: Jordbær, melon, og ananas. Jeg kan heller ikke spise særlige store måltider længere, men derimod lidt af gangen, mange gange om dagen. Vågner gerne kl 6:30 nu og er hammer sulten! Så skal jeg bare ha’ mad, nu, nu, nu, nu!!
 • Jeg drak meget fanta de første måneder, men nu er jeg blevet meget glad for danskvand med blåbærsmag – det er trods alt meget sundere, end sukkervand.
 • Jeg bliver stadig forskrækket når der kommer et ordenligt spark indefra. Det er fucking freaky! Prøv at vågne ved en fod der losser dig i siden – Der går lidt alien i det. Sorry to say, og jeg kommer helt sikkert til at savne det, når han er kommet ud.
 • Nu når jeg er sygemeldt, keder jeg mig en del, men kan alligevel ikke rigtig tage mig sammen til noget. Heldigvis får jeg besøg indimellem af søde mennesker.
 • Jeg kigger rigtig mange videoer på youtube med søde babyer. Især søde babyer sammen med katte – nok for at berolige mig selv med, at det nok skal gå med baby og Katten Bella.
 •  Jeg spiller meget The Sims, måske er det derfor jeg ikke rigtig for lavet noget.
 •  Jeg er ikke så meget hormonella som jeg var i starten, kun lidt… Lidt!
 • Jeg har lige set det sidste afsnit at sæson 5 i Pretty Little Liars, og syntes der er MEGET lang tid til sommer, når sæson 6 starter!
 • Jeg har lånt min mors MacBook Pro, og er først nu ved at lære hvordan sådan en virker. I forstår ikke hvor mange gange jeg har trykket forkert på @ og endt på en helt anden side. Det har medbragt lidt råb og hysteri (Jeg var jo stadig lidt hormonella, ikk’?)

10 om hende den gravide.

øh

 • Jeg er gråhåret! .. Nu vel, jeg er brunette men nu hvor jeg ikke længere farver hår, er der altså begyndt at komme MANGE grå hår til syne. Jeg har en stribe ved det højre øre, som gør mig meget Silver Fox.. Eller Cruella De Vil! for..
 • Jeg er virkelig blevet hormonella! Og jeg skal love jer for, at temperamentet er fundet frem.
 • Jeg er yderst glemsom, tabte f.eks. nøglerne til lejligheden, postkassen og min cykel før jul. Og jeg kunne bare ikke huske, hvor ekstra nøglen lå til cyklen. I weekenden fandt jeg den, i mit gamle penalhus..
 • Jeg sover tungere end nogen siden før. Jer der har fulgt med et stykke tid, kan måske huske at jeg har haft noget af en søvnrytme, med søvngængeri, snakkeri og søvnløse nætter. Der er slut nu, nu kan jeg næsten sove fra alt, og har ikke gået i søvne meget længe.
 • Jeg har de mærkeligste drømme, f.eks. en hvor jeg føder min søn med et meget stort hareskår, der fylder hele hovedet.
 • Jeg elsker æbler, enten de helt grønne eller de meget røde. Jeg skal lige dufte til dem, inden de kommer i posen.
 • Chokolade! Jeg elsker chokolade, og det var jeg ikke sææærlig vild med før. Det skal helst være med daim, eller en sneakers.
 • Daim is er også min store svaghed.
 • Jeg kan ikke fordrage smagen af Coca Cola, før elskede jeg en kold Coca Cola. Nu skal det bare være appelsinvand eller lemon.

“Du får kun det fun du selv blander”

SONY DSCDa jeg var barn kunne jeg, med et sugerør, drikke mellem fortænderne – så stort et mellemrum havde jeg.

Indtil fornylig, tjekkede jeg altid under sengen – hvad jeg kiggede efter ved jeg ikke. Et monster eller en uhyggelig mand, måske. Nu tjekker jeg ikke længere, af den simple grund, at vores nye seng går helt til gulvet 😉

Jeg forbinder mange sange med personer jeg holder af eller savner. Det samme med begivenheder, og når jeg høre dem, kan jeg blive helt trist. Jeg arbejder på, at vende den følelse til noget positivt og godt.

Da jeg var lille græd jeg altid efter juleaften og min fødselsdag. Jeg var et meget følsomt barn, og syntes det var så trist, at der igen vil gå et år. Desuden syntes jeg det var synd for juletræet, for nu skulle det jo bare smides ud. Den følelse kommer helt sikkert fra et eventyret Grantræet af H.C. Andersen.

Jeg græd også efter gode ferier eller episoder som barn, så meget engang, at jeg ikke kunne nyde øjeblikket, i frygt for at blive ked af det senere. Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, men jeg kan godt blive trist, når noget godt er slut.

Når jeg tænker over det, er jeg faktisk ret kræsen. Jeg kan f.eks. ikke spise bananer om morgen, pga. konsistensen. Men spiser dem uden problemer senere på dagen!

Nu har jeg af medicinske og helbredsmæssige grunde, ikke taget p-piller i 3 måneder, og jeg har aldrig haft det bedre psykisk. Det er skræmmende hvad de piller gør ved en!

Hehe, så fik I en masse meget randomme informationer om mig, mest fra barnsben – men det er nu meget hyggeligt.

Fraklip

fraklipHyggehejsa! Og velkommen til alle de nye søde læsere for resten! Det er så dejligt, når der kommer flere til.

Jeg vil lige fremhæve hvad stakkels Katrine og Gitte skal udsættes for når de skyder billeder af mig. Jeg kan nemlig ikke altid tage det seriøst. Der kommer oftest et mærkeligt fjæs eller en kav bevægelse. Gitte siger altid “Åh, dét der bliver du glad for” – mmm jep!

Nu hvor vi er i gang, kan vi lige så godt få nogle tilfældige facts om mig på bordet.

 • Siden jeg har fået gluten allergi, er det altid meget stort for mig at komme på en restaurant som har glutenfrit brød eller lign. Når jeg spiser, køre fingrene og “mmmm”-lyden er i gang med fuld smadder. Jeg er som et lille barn der smager chips for første gang.
 • Jeg kan egentlig bedst lide at stå BAG kameraet. Jeg elsker at tage billeder – og når jeg får fanget et godt motiv, kilder det helt i maven.
 • Da jeg var barn smilede jeg altid med lukket mund, fordi jeg var ked af mit mellemrum ved fortænderne, nu elsker jeg det – syntes det giver et unikt personligt træk.
 • En tur i Bilka kan godt få pulsen noget højt op.
 • Jeg elsker fart og kilden i maven, rutchebaner er et hit – MEN jeg tør på den anden side heller ikke, piver ekstremt meget på vej op i en rutchebane, fritfald eller lignende. “Jeg vil neeeeed” er oftest ord mine kære skal høre på.
 • Jeg er meget barnlig og legesyg (syntes det er vigtigt at gemme barnet i sig selv, ellers bliver livet jo alt for kedeligt)
 • Jeg var et meget sensitivt barn, og er det stadig. Dette er en forse, som man blot skal lære at bruge.
 • Og at være sensitiv, gør at jeg er let til tåre – der er både tåre ved glæde, vrede, frustration, angst, savn og grin.

Det var dét for denne gang. Håber sommeren er go’ ved jer.

Bloopers og random (ævl og bævl)

bloopers2-vertedit

Jeg har altid gerne ville lære at spille violin – og når det ikke var violin, så ville jeg være en ballerina. Tog lige en anden drejning og blev pædagog – men det har jeg nu altid vidst, at det var vejen jeg skulle gå. Jeg elsker makrel i tomat, og Bella får altid resten. Jeg kan ikke fordrage lyden af bestik der rammer tænderne, eller folk der skære tænder – pudsigt nok, skære jeg selv vildt meget tænder om natten. Jeg havde mælkeallergi som barn – det gik væk. Nu har jeg glutenallergi (wtf krop?). Jeg får de mærkeligst cravings – pt. er det banan og peanutbutter. Sebastian med Ønskeøen er det absolutte barndomsminde, sammen med – Palle, Polle & Ruth. Bullerfnis, Bubbers badekar + Snurre Snups Søndags Klub – Hvorfor stoppede det egentlig? Genialt børnetv, og det bedste Bubber har lavet. Jeg elsker musik, og høre faktisk alt mellem himmel og jord – 80’er hits, til Vivaldi, til Spice Girls, til Rasmus Seeback. ALT. Jeg samler på Disney film, og har klart mine favoritter – der er heller ikke én klassisk Disney film hvor jeg ikke lige, har grædt lidt. Jeg elsker desudenchili. Spiser også tit jalapenos – kan finde på, at spise det til frikadeller med brun sovs. Hvidløg er også en af mine store laster, jeg kan ikke selv lugte det længer – men føj, jeg må stinke ind i mellem! Det er bare så godt. Hvis man kunne opfinde hvidløg, som ikke lugtede, men smagte lige så godt – så ville verden være et bedre sted.

Og så vil jeg gerne sige tak for alle de søde beskeder om mit vægttab, og generelt jeres aktivitet her på blogski.
I er de bedste lærere nogensinde! Tak tak tak!