Sommerhus og nedlagt blog

20130726-180347.jpg

Jeg er netop kommet hjem efter 5 dage i sommerhus. I mellem tiden har bloggen faktisk også været nede – men nu virker den heldigvis igen (jeg var ved at gå ud af mit gode skin, var helt bange for bloggen var “væk”)

Jeg har i ugens løb postet billeder og videoer på instagram fra sommerhuset(annecathrinebro) men bloggen skal da heller ikke snydes.
Vi var kørende på de total retro Honda Express – fra 1979. Det var noget af en tur, men vi hyggede os.

Nu skal jeg ind til byen og ha’ cocktails med Lykke.
Ka’ I ha’ en skønherlig sommer fredag!

Postkort fra Rhodos

20130705-093154.jpg

I kan tro, at her er dejligt.
Vi er kun blevet væk fra hotellet et par gange (Host Host) – hvad vi skulle ha’ gjort uden vores iPhones med gps? Uha, det ville ha’ endt galt..

I tirsdags lejede vi en bette bil som vi kørte op i bjergene med. Det var så sjovt, at vi i dag har lejet en ny bil som vi skal fræse rundt i resten af ferien. En cabriolet!
I morgen er det min fødselsdag og så må vi jo se, hvad dagen bringer.
Ah, livet er nu herligt 🙂

JULEFERIE! :D

juleferie-vert

Aaaah!

Så er der endelig juleferie!  I går holdte vi juleaften på mit praktiksted, hvor vi var ude og skøjte inden maden. Jeg kan virkelig ikke finde ud af at skøjte! Men det var meget sjovt og jeg faldte ikke en eneste gang. Og så havde vi hele skøjtehallen for os selv.

Jonas har lovet at tage et par outfits billeder her i ferien, så bloggen heller ikke kommer til at stå helt stille.

Den første dukkert (og sidste?)

Det var første gang i år jeg kom i havet og måske den sidste? For det virker da som om at sommeren er på vej væk igen. Øv øv. Det var ellers så dejligt, selvom jeg skriger som en sindsyg når jeg kommer i vandet.. Haha. Jeg er både bange for krabber og brandmænd. Ja og så blev jeg sgu også brændt af en! Det gør satme ondt! Og hvor typsik er det ikke lige?

Vi tog dukkerten oppe i Hou, hvor Jonas’ onkel har et sommerhus. Det endte også spontant med grill og vin hygge med Jonas’ onkel i sommerhuset, så vi kom sent hjem i går.

Har du nået en dukkert før sommeren tager retur?

Summer love

1. Juli.

Festivaller landet over begynder så småt at starte, ferie fylder min mave med bobler. Det slog mig i morgen, igennem mine voldsomme tømmermænd, at jeg ikke skal op mandag. Aaah, om jeg nyder det? Jaha!

Jeg skal dog ikke til nogen festival, det er bare ikke lige mig det dér med at sove i telt.

 

Det var rigtig hyggeligt i går, det var første gang Jonas mødte den siden af familien og syntes det gik rigtig godt 🙂 I dag har jeg bare plejet mine tømmermænd, sovet i hængekøjen, og været i bilka.. At tage i bilka den første søndag i måneden er næsten selvmord, men det gik. Jeg tog en lur da vi kom hjem ;o)

I får lige nogle stemningsbilleder her søndag aften. Har I ellers haft en god weekend?

Billeder lånt hos: www.pinterest.com