Økologi! FOR THE WIN.

ændretJeg går all-in for økologi. Mælkeprodukter, æg, kød, frugt, grøntsager. Hvis jeg ikke køber økologisk, gør jeg alt for at købe dansk. I går var jeg til Økodag i Kærsholm – en dag fyldt med glade børn og ikke mindst glade køer. Som har ventet og ventet, på at komme på græs. Det var en fantastisk bekræftende oplevelse, at se de glade køer, hoppe, danse og gniiiide sig på det grønne græs. Endnu en GOD grund til at købe økologisk.
Hvad der kan give mig grå hår, er buræg+skrabeæg. Jeg kan slet, slet ikke snuppe det. De forhold, hønsene lever under er skrækkeligt, dyremishandling og hjerteskærende. Jeg forstår slet ikke, at butikkerne stadig sælger det – og at folk køber det, når man ved, hvilke forhold de lever under. Jeg er stor tilhænger af, at Kvickly KUN sælger økologiske æg! Håber flere butikker følger trop.

Køber du økologisk? Hvis ikke, er jeg meget nysgerrig hvorfor 🙂

Katte ville vælge…

Whiskas!

 

Eller, det ville Bella i hvert fald.

Bella er en meget kræsen kat og gider stort set ikke andet kattemade end Whiskas. Nu har Bella jo lige været syg, og vi frygtede hvor svært det ville blive at give hende piller. Men det var overraskende let!

Vi puttede bare en halv pille indeni en ”sticks” fra Whiskas, så spiste hun dem uden besvær.

Min kat elsker Whiskas

Og jeg elsker min kat.

 

Har du en kat? Og er den også mega kræsen?

 

 //sponseret indlæg

En syg kat

Der var blod i Bellas tis i går aftes, så jeg kontaktede dyrlægen i morges. Jeg kunne næsten ikke sove, da jeg hele tiden tænkte på hvad der dog var galt med min lille pus.

Ved dyrlægen, som faktisk er en kattedoktor, hvor ingen hunde har adgang – rigtig fedt. Et andet sted, vi brugte før, var der mange hunde og det var ikke specielt rart for hverken Bella eller jeg.
Nå men, kattedoktoren konstaterede at Bella har blærebetændelse og skal behandles med antibiotika i 10 dage, og smertestillende et par dage.

Det er heldigvis ikke “mere”, jeg tænkte både på en operation, og jeg ved ikke hvad…

Nu sover hun bare og jeg kan ikke lade være med bare at stirre på hende, det er jo min lille baby.

Dramatisk solnedgang

Vi bor på 4 sal og har udsigt udover Aalborg, vi ser de flotteste solnedgange, især i disse tider.

Men udsigten, er nok også det eneste positive ved at bo her. Der har været mange indbrud, cykeltyverier, og endda et voldtægtsforsøg i parken. Jeg tør slet ikke løbe en tur derover længere.
Men her er billigt, og så går det hele nok, for om et år er jeg færdig uddannet og så flytter vi.

Bella nyder også udsigten.

Du har nok bemærket, at bloggen har været nede igen, men den her flyttet server så nu skulle det hele gå som smurt 🙂