Clutches fra Magasin

clotches

Clutchen bør ikke undervurderes, for de er ganske praktisk når det kommer til en taske. Jeg ejer yderst mange tasker, og enten er de for store eller for små. En clutch har en fin størrelse til en tur i byen. Jeg bruger faktisk en clutch som make up taske, da den har en helt fin størrelse, lige til den daglige make up og en mindre børste, til at ligge i den større taske. Jeg er ret vild med den leopard prikket, den vil gøre det godt i min samling – jeg har nemlig en stor svaghed når det kommer til leo. Der er et fint og stort udvalg af clutches fra Magasin på deres hjemmeside.

/Udarbejdet i samarbejde med Magasin/

mbyM A/W 2014

mbym edit

I sidste uge var der fart over feltet. Tirsdag var jeg inviteret til at se mbyM A/W kollektion – og nøj hvor var der MANGE flotte sager. Pastel  går igen til efterår/vinter, hvilke passer mig fint. Jeg elsker pasteller, og den sarte lyserøde er den nyeste svaghed. mbyM har blandt andet også fokus på sæts i denne kollektion. Noget jeg endnu ikke har turde at bevæge mig ud i, men det nederste sæt, var jeg helt forelsket i. Nederdelen kunne også fås i en stram version. Så der var virkelig noget for hver en smag – og jeg glæder mig til, at det hele kommer i butikkerne til August!

Husk der er hele to konkurrencer i gang lige nu. Både til dig selv – men også til din søde mor. Deltag lige her og her.

Topshop kjole-cravings

page1-vert

Det kommer vist som ingen overraskelse, at jeg er ret så vild med kjoler. Nu er vi jo i den første forårsmånede, det ser ikke sådan ud, når jeg kigger ud af vinduet. Men, så kan jeg jo altid drømme mig lidt væk og ønske mig disse flotte kjoler, som jeg fandt på Topshop.com, ahmen. Jeg er bare så vild med det der – “Mad men” look. Det er lige mig! 🙂

1 –Spot Bardot Tunic, 2 – Floral Jaquard Tunic, 3 – Crochet Lace Flippy Dress, 4 – Poppy Dress by Jones and Jon, 5 – Carey Dress by Annie Greenabelle, 6 –

Open Back Bow Dress by Annie Greenabelle

Gid det var mig..

mintoo-horz

Når jeg sådan, “shopper” rundt på nettet sukker jeg tit over smukke ting der koster det halve af min SU.

Det er jo næsten ren tortur!

Her til aften “shoppede” jeg rundt på miinto.dk og drømte om tasker. Jeg mangler en pæn taske! Sådan en rigtig pæn, pæn skind taske! Inde på miinto har de et meget stort udvalg af flotte tasker i et breds prisleje.

Trods det brede pris-drømme-land lokkes jeg alligevel i den dyre ende med de flotte dyre tasker. Man skulle næsten tro, at jeg straffer mig selv. Men en pige har vel sine drømme. Nu er jeg snart uddannet, så kan jeg jo bare købe ALT det jeg vil!! – Nårh nej, jeg kommer ikke langt med en pædagogløn : o )

Taske 1, taske 2, taske 3 kan findes her.

(sponsoreret)

Flower-power

flowerpower

Er det i år, at jeg skal ha’ fingrene i et par flowerpants?

Hele sidste år kiggede og sukkede jeg efter nogle lækre flowerpower pants. Hvorfor jeg ikke ejer nogle endnu, er nok fordi, hver gang jeg kiggede på nogle udbrød Jonas ”Ej, det ligner jo mormors gardiner” Så er det ikke særlig ”smart” længere, vel?

Men nu er der altså kommet nogle i H&M, de er billige og ret så smarte. Skal, skal ikke?

Og efter lidt søgen på google, så fandt jeg disse to billeder. Amen, jeg syntes altså det ser så fedt ud. Især med en løs skjorte og et par fede heels.

flowerpowerpantsJeg er fan. Er du fan?

(Billede 1 lånt her og billede 2 her)