Dagens #19 med mint”pastil”

Lige et hurtigt indlæg på vej ud af døren. Jeg laver ikke rigtig andet end at arbejde pt, enten i praktikken eller der hvor jeg er vikar. Så mine outfits billeder bliver ikke nær så spændende, som jeg ellers godt kan lide at gøre dem. Håber I kan leve med det?

Jeg har de bukser på, som jeg bloggede om i sidste indlæg. Er nu glad for djævlen overtalte mig til at købe dem. Hihi. Syntes de giver sådan et frisk pust på en normal arbejdsdag.

Hvad står din onsdag på?

Det er i aften jeg trækker lod om min give away, som kommer fra helt egen lomme. Ja nemlig, så skynd jer 🙂

Dagens #16 med gul og kat

Go’ aften derude!

I dag var første dag i praktikken, hvor jeg skal være de næste 6 måneder. Det gik rigtig fint og er sikker på at det nok skal blive godt og at jeg kommer til at udvikle mig en hel del.

I dag havde jeg et par gule bukser på, som jeg ikke rigtig har fået brugt. En demin skjorte og en masse halskæder. Jeg har shop-stop i denne månede, så i kommer sikkert til at se lidt gengangere den kommende måned.

Nu vil jeg smække stængerne op og gennemgå min daglige blog-rute. Er din sommerferie også slut, eller er du heldig stadig at have ferie?

Dagen der på..

Så er nattevagten overstået, og det er jeg egentlig glad for. Min krop syntes ikke at det var en særlig god idé at holde sig vågen en hel nat. Jeg fik de vildeste hedeture, ehrm.. Jeg er kun 23, jeg er altså ikke ligefrem klar til overgangsalderen, vel 😉

Nå men, jeg kom da igennem og drak kun én kande kaffe.

 

Da jeg kom hjem kunne jeg selvfølgelig ikke falde til ro, så jeg læste en bog færdig som jeg havde læst hele natten – “Nanna, et andet liv” Den kan godt anbefales 🙂

Hele boligblokken var jo vågen da det blev min sengetid.. Der blev både hamret søm i vægge, støvsuget så ingen var i tvivl, og et par børn eller to på legepladsen. Så jeg fik 2½ times søvn og så stod jeg op.

Jeg er sikker på, at jeg sover godt i nat!

 

Dagens outfit, er en kjole fra superdry – det er en kollektionsprøve som jeg fandt i Salling, og mine ”nye” ballerinaer fra Zara, samt en clutch fra Gina tricot.

Stripes

Kjolen blev på og så hjalp Jonas med at tage et par billeder 🙂

Vi gik en tur imellem bygerne, sammen med Jonas’ forældres hund, Rolf. Er han ikke sød?

Jeg elsker simpelthen dyr, men er blevet forpestet med en fandens til allergi over for alle dyr. Trodser det, jeg må eje en kat!

Nå men, her var en sidste lyd før nattevagten. Jeg burde tage en lur så det vil jeg prøve på 🙂

 Jeg er en smule træt allerede, måske skal jeg forbi tanken og købe en redbull eller 3!

Busy-bee.. eller.

Det er ikke engang fordi jeg har mega travlt, jeg går i skole og arbejder efter skole, så skal jeg også være veninde, datter, søster og det vigtigste, så er der en Jonas jeg rigtig gerne vil bruge min tid med. Og Bella, hende skal vi ikke glemme!

Syntes ikke der er nok timer i døgnet, i går tog jeg afsted 7.40 og var først hjemme 22.30, pyh. Og jeg vil også gerne sove, lidt.

I dag har jeg heldigvis fri, men det betyder ikke at kalenderen er tom. Skal først til fod-dame og så lige ses med en veninde 🙂

Men aftenen er fri og det glæder jeg mig til!

Udover det så spænder jeg simpelthen alt for meget i min krop, at jeg fortiden døjer utrolig meget med spændingshovedpine.. Hvilket giver mig både kvalme og gør mig svimmel. Er der nogle af jer, som har erfaring med spændingshovedpine? Jonas giver mig massage hver aften, hvilket hjælper lidt men næste dag er jeg helt spændt op igen..

 

I får lige et bette billede fra i fredags, hvor jeg lige hurtigt var til sommefest på pædagogseminariet. Jeg var nok den mest ædrue til festen, men det var sgu sjovt alligevel! 🙂