Redebyggeri

babyindretning

Den seneste tid, er redebyggeriet for alvor gået i gang! Det kommer sig primært af,  der er for tidlig fødte i min familie – så da jeg pludselig kun havde 5 uger tilbage, til termin. Så fik jeg vældig travlt med at vaske tøj og diverse.

Barnevognen, vuggen og puslebordet er bestilt hos babysam, og nu venter jeg blot på at det kan hentes. Hvilke jeg heldigvis snart kan. Det kribler i fingerne, for at samle vuggen og gøre sengen klar.

Og med sådan en lille pode, der snart melder sin ankomst, skal der jo ikke mangle noget! I går ankom en dejlig pakke fra Dreamsforkids. Mine forældre har givet en babynest fra Fjolletrold og jeg smed lige en uro fra Konges Sløjd oven i hatte – den som er øverst på collagen. Den er utrolig fin, og vil pynte flot i vores soveværelse, over vuggen.

Jeg kan bruge utrolig mange timer på nettet, og finde ting vi bare må eje til ham. Det er sjovt at som ens prioritering ændre sig, jeg vil meget hellere bruge penge på ham, end mig selv. Det er sgu befriende ikke at være så egoistisk længere 😉

Mama Licious – Rart at føle sig lidt lækker

mamal collage

Mama Licious har rigtig meget lækkert ventetøj, og meget afspejler faktisk den stil jeg havde før jeg blev gravid. Jeg har haft lidt svært ved at finde tøj, som virkelig er mig. Hvad held med den flotte kjole fra Mom2Mom, og har nu fundet fine sommersager fra Mama Licious 

Jeg er helt pjattet med den fine sommerkjole i den sarte mintfarve. Er sikker på den vil være rigtig fin, når jeg bliver lidt sommerbrun og med min store mave. Grunden til jeg også kigger på badedragt er, at jeg skal mere i vandet. Jeg har godt af i af komme i noget varmt vand, med mit lettere irriteret bækkken, og så kan man jo godt være lidt lækker med en sailor inspireret badedragt fra Mama Licious. Jeg har jo en svaghed for sailor-looket, især på grund af de blå farver og striber. Nu kommer jeg ikke til at være højgravid hele sommeren, så det er med at få bestilt disse lækre sager hjem snart, da de fungere jo også fint til foråret, som virkelig viser sig fra den gode side nu. Jeg har i hvert fald lyst til at hoppe i sommerkjolerne med bare ben, nu! Tror altså jeg klikker den mintfarvede sag hjem – jo længere tid jeg har kigger på den, jo mere vild bliver jeg med den. 

Mon der er nogen derude, som har erfaring med hvilken størrelse, jeg bør købe i? Jeg kan ikke benægte at vægten er steget markant og jeg har fået et par store lårbasser. Før brugte jeg small, men nu tror jeg næsten jeg må op i en large. Hvad siger I? Hvordan er ventetøj egentlig i størrelserne?

Komfort og mode, tja?

collage med sko

Jeg har vinket farvel til mine fødder, i den forstand, at jeg ikke længere kan se dem, når jeg står op. I denne omgang er det også blevet en smule svære at nå de små stakler. Jeg har hørt fugle synge om, at det bestemt ikke bliver nemmere 😉 Derfor tyr jeg til komfortabelt fodtøj (gaaab), men det kan sagtens gøres pænt, uden der går for meget sundhedssandaler i den. Jeg har haft et lidt ambivalent forhold til de kære Birkenstock, kan jeg li’ dem eller kan jeg ikke? Nu er jeg kommet der til, at det kan jeg godt. Jeg er også pædagog, så andet ville jo være mærkeligt, med en vaskeægte pædagog sandal. Jeg har fundet et par sandaler på Spartoo.dk, de har et stort udvalg af sko samt sandaler.

Jeg har også skænket de populære espadrillers en tanke, da de kom frem for nogle år siden tænkte jeg “nej, nej, nej” – men her har jeg også ændret mening. Jeg er ret forelsket i disse fra Nome Footwear. De ser ud til at være lette at komme i, det er både praktisk nu, men også når jeg har en baby på armen. Ellers er der de helt klassiske flade brune sandaler, som jeg også overvejer at klikke hjem.

Hvad tænker I? Birkenstock, Espadrillers, eller den klassiske?

Mens vi venter..

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1// 1 – 289,-// 2 – 403,- // 3 – 240,- // 4 – 403,- // 5 – 289,-// 6 – 289,- //

Maven vokser og vokser. Men der er alligevel et stykke tid til, at han kommer ud og siger “Go’daw” – imens er jeg meget fristet, af de mange flotte kjoler på Asos. Der er som om, at de er lavet til mig. Blonder, kraver, priker! Elsker det hele, men realiteten er jo, at tøjet kun bliver brugt ganske kort tid, og pengene vil jeg heller bruge på ham den lille, når det kommer til stykket. Jeg ender nok med et par af kjolerne på collagen, jeg har allerede en – som jeg fik i julegave. Nemlig den mørkeblå med hvid krave. Den er bare så blød og behagelig! Tror jeg kommer til at bo i den, de næste måneder 😀

De langærmet kjoler er et must

sheinside collage//1 – 178 kr. UDSALG // 2 – 212 kr. UDSALG // 3 – 155 kr. UDSALG // 4 – 121 kr. UDSALG // 5 – 126 kr. UDSALG // 6 – 140 kr. UDSALG //

Som jeg har sagt før, er det virkelig ved at være tid til langærmet kjoler og strømpebukser. Det først nævnte har jeg ikke mange af, så jeg har luret rundt på sheinside.com – som altså har rigtig mange flotte kjoler, til en helt fair pris. Jeg opdagede sheinside for et halvt år siden, og det var også der, hvor jeg købte min nye vinterjakke – den bliver vist på bloggen i morgen.

Jeg er specielt helt vild med nummer 1 og 2, de er rigtig fine og vintage – og det elsker jeg jo! Er der nogle kjoler på collagen som du forelsker dig lidt i?

//English// Fall is taking over, and the season for dresses with long sleeves are coming. I’ve made a little collage with my some of my faves from sheinside.com