Komfort og mode, tja?

collage med sko

Jeg har vinket farvel til mine fødder, i den forstand, at jeg ikke længere kan se dem, når jeg står op. I denne omgang er det også blevet en smule svære at nå de små stakler. Jeg har hørt fugle synge om, at det bestemt ikke bliver nemmere 😉 Derfor tyr jeg til komfortabelt fodtøj (gaaab), men det kan sagtens gøres pænt, uden der går for meget sundhedssandaler i den. Jeg har haft et lidt ambivalent forhold til de kære Birkenstock, kan jeg li’ dem eller kan jeg ikke? Nu er jeg kommet der til, at det kan jeg godt. Jeg er også pædagog, så andet ville jo være mærkeligt, med en vaskeægte pædagog sandal. Jeg har fundet et par sandaler på Spartoo.dk, de har et stort udvalg af sko samt sandaler.

Jeg har også skænket de populære espadrillers en tanke, da de kom frem for nogle år siden tænkte jeg “nej, nej, nej” – men her har jeg også ændret mening. Jeg er ret forelsket i disse fra Nome Footwear. De ser ud til at være lette at komme i, det er både praktisk nu, men også når jeg har en baby på armen. Ellers er der de helt klassiske flade brune sandaler, som jeg også overvejer at klikke hjem.

Hvad tænker I? Birkenstock, Espadrillers, eller den klassiske?

Foxy Silver Shoes

foxyKøbte disse skattebasser i Moss Copenhagen (lagersalg) i Aalborg, i sidste uge. De kostede ikke mere end 100 kr, så det ville næsten være kriminelt ikke at købe dem med hjem! Og så er der en smule Michael Jackson feel over dem – det elsker jeg dem for!

Nu skal jeg på arbejde, og ha’ min anden og sidste nattevagt for denne gang – sådan nogle vagter, gør mig helt ør i knolden, puha.

Flere venner til fusserne

sko

For et par uger siden introducerede jeg jer til mine nye nike venner. I skal da også lige se mine “sailor”sko.

Da de kom frem for et par år siden, syntes jeg at de var så gyselige! Jeg kunne slet ikke se det pæne ved dem… Men, nu har jeg altså købt nogle selv, fra Bianco. En pige må vel godt ændre mening? Hehe.
De er simpelthen de BLØDESTE sko jeg nogensinde har ejet! Jeg har haft en tildens til at købe billige sko i H&M, men de er bare ikke særlig gode venner med mine fødder, og jeg er tit rigtig øm om aftenen.

Tiden er kommet til, at jeg må bruge flere penge på dejlige sko og så må jeg bare passe lidt bedre på dem.

Har du så nogle anbefalinger, til mega lækre sko – der også er pæne?

Mine fødder har fået nye venner.

skoene

Jeg har slet ikke fået vist mine fødders nye venner! Disse pink skrigende Nike er simpelthen så lette, støttende og rare at have på.

Mine gamle træningssko havde levet livet hårdt og trængte til pension, så nu står de og venter – hvis jeg en dag skal løbe en tur i skoven. Det syntes jeg alligevel ikke, at mine nye yndigheder skal udsættes for.

Har I husket at deltage i konkurrencen om to produkter fra Kevin Murphy? Det kan gøres lige her 🙂

Seneste nyt

Jeg har købt lidt igen og nu må jeg virkelig se at styre mig! For mit skab bukker da snart under for presset, med alt det tøj jeg propper i for tiden.

Jeg vil gerne eje et par vans, men det må vente lidt – så syntes skoene, som er fra H&M, minder ret godt om dem.

Nederdelen er fra Weekday og der er trøjen også, den har en mega fed detalje bagpå, men det får I at se en anden dag 🙂

 

Jeg blev vækket af postbudet, som kom med min taske fra Ebay. Så nu er alle mine guddies her og jeg vil lave et indlæg om dem senere i dag. Desværre er der en af tingene som ikke helt er som forventet 🙁

Kan I ha’ en god dag, chicas!