Hygge hos by Schøn

by schøn

I onsdags var jeg til mit første blogevent i 2016 – det er knagme skønt at være tilbage. Vi blev kræset om med bobler, slik, lækre goodiebags med blandt and produkter fra Clinique, hårelastikker fra The O, og et gavekort til butikken og meget mere.

by Schøn  er en lækker butik med alt hvad hjertet begære, der er både makeup, accessories og lækkert tøj. Lige nu er der rigtig meget til 40%!  Også på webshoppen. Hvis du vil gøre et godt køb, synes jeg du skulle kigge forbi. Jeg kom derfra med en stor bærepose og jeg glæder mig til at vise indholdet. Lone, der ejer butikken, tager selv til Paris og udvælger det tøj hun vil sælge i butikken.

by Schøn er en lidt anderledes butik, det er primært en webshop,  men Lone har åbnet i hendes showroom om torsdag fra 14-17:30 og ellers laver hun også events. Man skal være minimum 5 piger, og så disker Lone op med lækkerier til dig og dine veninder, giver et lille makeup kursus og viser, hvordan hun vil style de forskellige items.

 

Jeg vil også ha’ en kimono!

kimono kærlighed

Ganni // Asos // Asos //

Jeg har forelsket mig noget så grusomt i de populære kimonoer. Især den smukke sag fra Ganni, får mit hjerte til at slå lidt hurtigere. Den er på top 1. af ønskelisten – Det er især efter jeg har beskuet Katrines Kimono længe, at jeg bare må eje den.

De to andre fra Asos, er jeg også ret vilde med. Men de slår simpelthen ikke Ganni. Hvad siger I? En lækker kimono er jo et must-have her til sommer. Og som kommende mor, må man godt forkæle sig selv, bare lidt, ikk’? Nu hvor alle pengene ellers går til babyen, ikk’?

Mama Licious – Rart at føle sig lidt lækker

mamal collage

Mama Licious har rigtig meget lækkert ventetøj, og meget afspejler faktisk den stil jeg havde før jeg blev gravid. Jeg har haft lidt svært ved at finde tøj, som virkelig er mig. Hvad held med den flotte kjole fra Mom2Mom, og har nu fundet fine sommersager fra Mama Licious 

Jeg er helt pjattet med den fine sommerkjole i den sarte mintfarve. Er sikker på den vil være rigtig fin, når jeg bliver lidt sommerbrun og med min store mave. Grunden til jeg også kigger på badedragt er, at jeg skal mere i vandet. Jeg har godt af i af komme i noget varmt vand, med mit lettere irriteret bækkken, og så kan man jo godt være lidt lækker med en sailor inspireret badedragt fra Mama Licious. Jeg har jo en svaghed for sailor-looket, især på grund af de blå farver og striber. Nu kommer jeg ikke til at være højgravid hele sommeren, så det er med at få bestilt disse lækre sager hjem snart, da de fungere jo også fint til foråret, som virkelig viser sig fra den gode side nu. Jeg har i hvert fald lyst til at hoppe i sommerkjolerne med bare ben, nu! Tror altså jeg klikker den mintfarvede sag hjem – jo længere tid jeg har kigger på den, jo mere vild bliver jeg med den. 

Mon der er nogen derude, som har erfaring med hvilken størrelse, jeg bør købe i? Jeg kan ikke benægte at vægten er steget markant og jeg har fået et par store lårbasser. Før brugte jeg small, men nu tror jeg næsten jeg må op i en large. Hvad siger I? Hvordan er ventetøj egentlig i størrelserne?

Mens vi venter..

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1// 1 – 289,-// 2 – 403,- // 3 – 240,- // 4 – 403,- // 5 – 289,-// 6 – 289,- //

Maven vokser og vokser. Men der er alligevel et stykke tid til, at han kommer ud og siger “Go’daw” – imens er jeg meget fristet, af de mange flotte kjoler på Asos. Der er som om, at de er lavet til mig. Blonder, kraver, priker! Elsker det hele, men realiteten er jo, at tøjet kun bliver brugt ganske kort tid, og pengene vil jeg heller bruge på ham den lille, når det kommer til stykket. Jeg ender nok med et par af kjolerne på collagen, jeg har allerede en – som jeg fik i julegave. Nemlig den mørkeblå med hvid krave. Den er bare så blød og behagelig! Tror jeg kommer til at bo i den, de næste måneder 😀

“Ugly” sweaters trend

sweatersStylepit holder et vildt januar udsalg med 40% – 50%  – der inde fandt jeg så de her flotte sweaters. Eller ugly sweaters, som andre nok vil kalde dem. Jeg syntes de er så hyggelige, i denne kolde/blæsende tid. De er nemme at pifte op, og jeg vil klart vælge en skjorte med en flot krave. Det kan være en længere skjorte som denne, hvor den vil stikke et stykke ud. Eller det mere klassiske valg for mig, med en mere detaljeret krave – den såkaldte “blogger krave“.

Der er altså gået et trend i de “grimme” sweaters, der holdes endda ugly sweaters-fester, sådan en vil jeg gerne inviteres til en dag! 😉

PS: Tusind tak for de dejlige kommentarer om min bule! Nu vil jeg smutte på job. Arbejde lige 17 timer i går, så jeg “nøjes” med 9 i dag. Go’ dag til jer 🙂