Anbefaling: Caféministeriet

CafeministerietInden vi smuttede i sommerhus, var jeg på Caféministeriet med 3 søde bloggerpiger. Vi hyggede med lækker mad og vino, lige efter mit hjerte. Jeg har altid elsket en god bøf, og dét fik jeg! Med lækre løgringe og de sprødeste pomfritter.

Caféministeriet har et lækkert udendørs areal som kan nydes her i den danske sommer/sensommer.

De har et lækkert sommermenu kort, som I helt sikkert bør prøve, næste gang I skal ud og spise i Aalborg.

Månedens afhængighed; bananpandekager

20130829-224153.jpg
Efter jeg fik konstateret glutenallergi, har jeg haft en uendelig trang og lyst til kage – især pandekager.
Der var ikke en konstant lyst før, i mit liv fyldt med glutenfyldige muligheder. Men når jeg ikke MÅ få noget, så vil jeg have det? Her kommer den 5-årige Anne Cathrine op i mig og stamper i jorden.

Men men, jeg kan jo ikke spise de pandekager – jo glutenfri, men melet koster jo også kassen, så det er ikke hver dag at jeg mæsker mig i pandekager.

Denne måned har jeg så åbnet mine øjne (og mund) for det helt fantastiske: bananpandekager. Jeg kan næsten ikke få armene ned, det er sundt, nemt og skide lækkert!

Hvordan laver jeg dem? Det kan I lige få med.

1 moden banan
1 æg
1 dl skummemælk
1 dl glutenfri havregryn (for mit vedkommende)
Olie

Jeg moser bananen godt med en gaffel, hvor jeg hælder havregrynene i, pisker ægget i en skål – tilsætter mælk og hælder det hele sammen til sidst.

Steger dem i små klatter på en varm pande(har min til at stå på 10, ellers går det galt for mig)

Der til spiser jeg minimum jordbærsyltetøj, hvis jeg ikke har mere spiser jeg det med frisk frugt.

Det tager ingen tid, og så smager det sødt pga. Bananen. Yum!

Glutenfri pasta med kødsovs. Mums!

Forleden lavede jeg kødsovs med denne blanding fra Svansø, egentlig har jeg aldrig brudt mig særlig meget om sådan nogle færdiglavet blandinger, men denne sag fra Svansø har overrasket mig positivt! Det smagte rigtig godt. Og så er den økologisk. Jeg tilføjede bare lidt mere hvidløg og chili – for jeg kan li’ det stærkt!

//Sponsoreret indlæg

Kærlighed; Hjemmelavet sushi

Først vil jeg lige sige velkommen til alle de nye læsere der er kommet til! Hvor er det dejligt og jeg bliver glad hver gang der tikker en kommentar ind. Bliv endelig ved med det! 🙂

I dag har jeg forsøgt at lave sushi, selv, for første gang! Og jeg må selv sige, at det gik rigtig godt! Og så smagte det også mega godt.

Vi har endda købt glutenfri soya sauce, det smagte ligesom almendelig soya. SuperBest har et mega udvalg i glutenfrie produkter. Også øl! Heaven 😀

Jeg elsker sushi! Prøvede også lækker sushi da jeg var i København på Dondon. Muums! Hvis jeg kunne, ville jeg leve af sushi hver dag.

Dagens #26 + En tur i tivoli! Wee!

Kjolen er det første loppefund jeg købte i København, jeg laver et andet indlæg hvor I kan se den bedre 🙂 Den er fra Secone Female og kostede mig kun 40 kr. Ved godt jakken går meget igen i de sidste par indlæg, men den er bare så dejlig en overgangsjakke.

I lørdags tog vi ti tivoli om aftenen. JEG ELSKER TIVOLI! Gik og glædede mig som et lille barn hele dagen til vores tivoli tur, og jeg skulle klart op og prøve et par rutchebaner. Til aftensmad spiste vi på Nimb, som virkelige ydede en særlig service, de kom nemlig med en glutenfri bolle til mig. Hvor sødt er det lige? 😀 Maden smagte sindsygt godt og så var det slet ikke nær så dyrt som jeg havde troet det ville være.  Har du været på Nimb før?

Kl 22.45 var der fest fyrværkeri. Nøj, hvor var det fedt og med musik der passede til. Jeg stod og klappede i hænderne og havde svært ved at skjule min begejstring. Rent ud sagt, så hoppede og hvinede jeg hvergang der kom et ordenlig knald. Wauw hvor var det flot.
OG lyset i tivoli er bare SÅ smukt! Hehe, jeg var i hvert fald godt underholdt hele aftenen.