Mors hjemmestrik <3 + én vinder

hatedit

Min mor strikker på livet løs – til både mand, børn, børnebørn og svigerbørn. I år har jeg fået to skønne huer, som holder hovedet dejligt varmt, i denne russer-kulde. Jeg har ikke altid været et hue-menneske, da jeg simpelthen hader hattehår! Men ved at droppe billige huer, lavet i akryl som gør håret elektrisk og træls, og i stedet disse lækre huer, som er strikket i en ordentlig kvalitet garn – som heller ikke kradser, vel og mærket.

På vej, fra strikke-moderen, er også en super lækker cardigan strikket i kashmir uld. Det glæder jeg mig virkelig til at holde varmen i.

Vinderen til de to Kevin Murphy produkter, er fundet. Det blev Tina som har vundet to produkter til hendes datter.

“Skal den pakkes ind?” – Nej tak! Dét gør jeg selv.

gaverneeditSkal den pakkes ind” Nix, det er nemlig blevet en tradition, fra min side, at jeg selv pakke alle mine julegaver ind. Nogle *Host Jonas Host* syntes det er tosset og spild af tid. Men der er så meget, at mænd ikke forstår 😉 Og så skal gaverne selvfølgelig ha’ et tema. Sidste år var det svampe, brunt papir med røde bånd og forrige år var der mere gang i farverne.

Traditionen tro så jeg julekalender til, og i år blev det “Alletiders Nisse” – hvem elsker ikke Pyrus? Der er så meget barndom i den julekalender. Jeg havde været en tur forbi Hasseris Bageri, som også sælger glutenfri pebernødder + meget mere. Så gumlede jeg ellers klejner og andre julegodter, imens limen og saksen kørte for fuld hammer. Mange har sagt, at de ønskede det overskud, at pakke gaverne ind selv. Jeg fik det presset ind, i en ellers godt pakket uge, og jeg hyggede mig! Der er bare noget særligt ved at give en gave, som selv er pakket ind og ikke en pose fra Salling hvor der er et rødt til-og-fra klistermærke, med små guld stjerner. Så nu er vi klar til Juleaften, hvor disse gaver vil fylde under træet fra os.

At miste..

pagefarmorI går fik jeg et opkald af min far, som jeg frygtede allermest. Det var minutter før Jonas og jeg skulle i kirke til barnedåb.

Min farmor sov stille ind i går.. Det har virkelig taget hårdt på mig – mere end jeg havde regnet med, for jeg vidste godt, at det ville ske. Men døden er man nok bare aldrig klar til.

Min farmor var den sidste bedsteforælder jeg havde tilbage og den eneste jeg kan huske. Min mormor og bedstefar døde før jeg blev født og mistede min farfar da jeg var 1 år.  Jeg er så glad for, at jeg nåede at se min farmor før jul.

Jeg har haft så mange dejlige stunder sammen med min søde farmor og dem brugte jeg det meste af dagen i går på at mindes. Jeg tog til barnedåb, men tog ingen outfits billeder da jeg simpelthen ikke orkede.

Jeg har også valgt at tage en lille blog pause – ved ikke hvor længe, måske blogger jeg allerede i morgen eller så bliver det først i næste uge. Jeg kan i hvert fald ikke love noget, inden jeg føler ro inden i.

Håber I hænger ved derude.

farmorPs dette er blogindlæg nummer 200

Julegaverne part one

julegaverne-vertHer er så et lille udklip af mine julegaver.

Jonas og jeg fik denne smukke lyserøde kitchen aid maskine af min familie. Jeg har allerede brugt den flittigt og den  laver bare det skønneste brød. Det gør virkelig noget ved det glutenfrie mel jeg bruger. Brødet bliver mere luftigt.

Derudover fik jeg 4 parfumer fra Clean af mine svigerforældre – de dufter bare så skønt.

Nevøens dåb + dagens #20

Sidste søndag var vi til nevøens barnedåb og navnet blev Aksel – efter min farfar.

På øverste billede er det Jonas og jeg, det nederste billede er af moster & faster til dåbsbarnet.

Som jeg har skrevet tidligere, fik jeg den store ære at stå fadder ved Aksels dåb. På dåben bare jeg et dagmar kors jeg fik af min gudmor, til min konfirmation – et kors hun fik da hun var ganske ung.

Planen er at give korset videre når Anna bliver stor. Kjolen er fra H&M, den købte jeg engang sidste år men det er første gang jeg har den på.

Anna er så sjov, hun underholdte hele kirken under dåben. Og er hun ikke smuk?

Apropos, smuk. Så hævede mit højre øje op til dobbel størrelse i går aftes. Så jeg er sørme ikke smuk at se på pt.