DIY: Ikeas legekøkken

mad

Det er ikke længe siden, jeg endelig blev færdig med Valdemars legekøkken. Jeg har belagt det med klæbefolie fra Bauhaus, og jeg er helt tilfreds med resultatet, selv om foliet drillede lidt og det måtte gøres om en enkelt gang. Men nu ligger det så meget i hænderne, at jeg overvejer at bruge det sidste folie på Valdemars gåvogn. Så er der total træ-tema i Valdes legetøj 😉

Jeg havde jo først tænkt, at det skulle males hvidt med en mørk bordplade, men så kom Jonas med den gode idé, at få det til at ligne vores køkken. Så det blev et “træ”køkken med hvide låger. Og jeg er SÅ glad for det. Det endelige finish er helt klart det lækre træ legemad fra Barnets Verden – Jeg har altid været fan af træ legemad, da det både er godt at lege med(det kan sgu holde til noget), samt pænt at kigge på(mest for moren og instagram 😉 )

Valdemar er vild med at sætte maden sammen og hive det fra hinanden igen. Det kan han få meget tid at gå med! I kan evt tjekke det lækre legemad ud her. Jeg har i hvert fald en del mere på ønskelisten, for jo ældre Valdemar bliver, jo sjovere bliver det også at lege køkkenet. Der er rigtig mange sager til legekøkkenet på Barnets Verden, og lige nu har de gode tilbud på bagekits, røremaskiner, toastmaskiner og meget mere, lige her!

IKEA legekøkken hack

ikeahack2

Den anden dag var vi et smut i Ikea, egentlig for at købe lidt små ting. Men vi kom ud med meget andet end vi egentlig tog afsted efter – Det må være effekten på ikea. Vi købte blandt andet dette legekøkken til Valdemars 1 års fødselsdag.

Jeg har så tænkt mig at “pimpe” det lidt op! Derfor har jeg snuset lidt rundt på pinterest og fundet nogle flotte DIYs. Jeg er sågar i en facebookgruppe, hvor det KUN handler om at lave ikeas legekøkken pænt. *Indsæt smiley med dråbe på panden* Hvad der dog ikke findes grupper for….

ikeahack

I går købte vi klæbefolie i Bauhaus til bordpladen. Så skal skabene males hvide, dog kan jeg ikke beslutte mig for, hvilken farve håndvasken(og alt det andet) skal være. Bronze? Sølv? Kom gerne med input!