Valdemars første år

valde 1

Jeg har været et hormonelt vrag disse dage. Valdemar blev 1 år den 11 Juli. Og jeg begriber ikke, at jeg slynger den ultimative kliché sætning ud: “Hvor blev tiden af?!?”

For et år siden, kunne han ingenting. Han kunne hverken holde hovedet, se mere end 10 centimeter, han ville ammes hver time, han sked mig på kinden, tissede mig i øjet, gylpede i mit hår.. Han var dejlig til trods, men hold nu op han er HERLIG nu. Han er på nippet til at gå, han ævler løs på Valdemarsk, han vil ud i verden og kigger sig ikke tilbage. En lille udbryder som kravler på trapper og jagter Bella i hele lejligheden.

Jeg begriber ikke at mit år hjemme med Valdemar nu er slut i august. Jeg har nemlig fået fuldtidsarbejde i en specialbørnehave. Og Valde skal i dagpleje, heldigvis har vi fået den sødeste i Aalborg! Jeg har nydt min barsel til fulde. I starten synes jeg det var hårdt og svært at udføre alle mine forventinger (og de forventninger der blev stillet til mig) – men nu kan jeg godt mærke, at jeg kommer til at savne det helt vildt. Vi har gået til babysvømning fra han var 3 måneder til 11 måneder, det er bare et hit. Vi har fået os en sand vandhund, som svømmer hundesvømning med luffer på, selv.

Nu er han en tumling, og han er så klar til verden udenfor. Jeg har fået den mest selvsikre og tapre mand. Og jeg glæder mig til at følge ham resten af livet <3

 

Lyd og farver er altid et hit

fisherprice

Valdemar har testet det her Soft Kick ‘n Play Piano fra Fisher-Price – Det er beregnet til at sætte fast på tremmer, fx i tremmesengen eller en kravlegård. Vi ejer ingen af delene til Valdemar endnu (vi venter spændt på en seng) Så vi har været lidt “kreative” Men det har stadig været et hit. Valdemar syntes det er hammer fedt at sparke til klaveret, og han bliver ret forundret, at han får det til at spille.

Han er endnu mere vild med at have det bløde klaver foran sig, så han rigtig kan kigge på tigeren. Den får en masse pludreri og savl med på vejen.

Jeg er også vokset op med Fisher-Price, og nu går det videre til Valdemar. De har legetøj i både blødt, kraftigt og slidstærkt. Der er fokus på barnets udviklingstrin og motoriske evner (Nu klapper pædagogen i hændernde) Det jeg nok bedst husker er det klassiske kasseapparat, som jeg kunne få timer til at gå med, da jeg var barn.

//I samarbejde med Fisher-Price//

Valdemars dåb

dåben
Den 4.10.2015 fik Valdemar sit navn. Vi havde en dejlig dag – men hold da op det er hårdt at holde fest med en lille dreng. Om lørdagen blev Valdemar syg, og vi var en tur forbi lægevagten. Han fik nogle voldsomme hosteanfald – det lød bare så grimt. Vi fik afvide, hvis han får feber, skal han indlægges. Gisp, dåben hang i tynd tråd, men det lykkedes, og Valdemar fik ikke feber.

Vi var 28 stk til at fejre den lille gut, og gaver fik han mange af! Kagen var lige i øjet, og maden var som den skulle være. Nu er vi kommet på den anden side, og kan slappe af igen. Det er nu også dejligt.

Jeg købte min kjole til dåben, til Butiks Sirups fødselsdag og fik Stine Goya kjolen med 50% – Den er jeg bare glad for, og så er den ammevenlig, med åben ryg 😉

Outfit Of The Day #196 Mor-outfittet

morstilen

//Skjorte – Moss Copenhagen // Støvler – Pavement // Briller – CrossEyes // Ur – Daniel Wellington // Perler – Jane Kønig // Barnevogn – Stokke Trailz // + savl og gylp

Billeder // Katrine Guldbæk

De første outfitsbilleder som mor, og indsmurt i savl og gylp. Sådan er det.. Den ellers sorte skjorte, har altid en hvid plet på skulderen. Det har vel også sin charme 😉 den var nystrøget engang, men nu er den krøllet efter et par amninger. Jeg går kun i praktisk tøj, der er let at få op, så madpakkerne kan pakkes hurtigt ud, til en sulten herre.

Det er også Valdemars første outfitsbilleder, han var ikke helt med på ideen som vi var, han havde mere travlt med at smage på min arm.

Min barnevogn fra Stokke Trailz, er jeg SÅ glad for! Vi bor i Aalborg Centrum, og det er super nemt lige at svinge udenom folk, eller rundt i butikkerne. Den er let at pakke sammen og kan godt være i vores ellers lille bil.

Valdemar Bro

v
11.07.15 kl 02:21 kom han, Valdemar. En hel uge forsinket, og længe ventet. Jeg blev sat medicinsk igang pga. mindre liv den 8. Juli, og var indlagt. Ventetiden var yderst lang og hård, men i sidste ende, er han jo det hele værd. Selvom jeg syntes fødslen var rigtig skod, med grøn fostervand og dykkende hjertelyd i en periode. Og ja, så føles det faktisk som om, at man føder en kummefryser!

Men fødslen er på afstand og livet med Valdemar er begyndt. Han er så sjov og har allerede en skøn personlighed. Bloggen har været lidt på standby, imens jeg fandt mig selv i rollen som mor. Men nu satser jeg på, at jeg er tilbage. Overskuddet er i hvert fald højere, end det har været de sidste 4 uger. Er han ikke skøn? Jeg er i hvert fald solgt til stanglakrids.