Krøller hele natten?

krøller hele natten ja tak

//Dette indlæg er IKKE sponsoreret //

Jeg var ved frisøren for et par uger siden, og blev bekendt med dette vidundermiddel til krøller – dem som vi laver med glattejern eller krøllejern.

Kender du ikke det, at stå i evigheder og lave de flotteste krøller og give dem en ordentlig røvfuld hårspray? For SÅ må det da holde.. Men ak, håret klasker sammen og ligner .. lort.

Min frisør lavede krøller på mig, med denne Anti Gravity Spray fra Kevin Murphy. Og jeg var nød til at købe en med hjem, til 198 kr. Jeg puttede lidt i det våde hår, og så føntørre. Derefter sprøjter jeg sprayen på hver enkel tåt, inden jeg krøller. Og det holder! Jeg lavede krøllerne igen i lørdags, de blev udsat for både til blæst, regn og en tur i byen. Da jeg vågnede søndag, havde jeg stadig ret fine krøller.

Så hvis du heller ikke har haft heldet med hårsprayen i krøllerne, så kan jeg virkelig anbefalde Anti Gravity! Og generelt anbefale Kevin Murphy, det er guf for håret.

Hår, igennem flere år

det hårdet hår 2Jeg syntes ofte, at jeg har problemer med mit hår. Jeg har hele mit liv haft langt hår, rigtig langt. Men i 2011 skulle der ske noget nyt. Håret var slidt og træls, og frisuren svær at skifte. Så jeg tog en drastisk beslutning og fik en kort page. Jeg elskede det – det var nyt og frisk. Og jeg så yngre ud. Men, det var et arbejde. Jeg gik fra at kunne nøjes med at vaske hår hver 3. dag, til at skulle vaske, føntørre og glatte – hver dag. Samt ture til frisøren rigtig tit, da mit hår er som det rene ukrudt. Det blev dyrt i den sidste ende.

Så  i 2012 besluttede jeg mig for, at håret skulle være langt igen. Jeg vil tilbage til udgangspunktet, men der var lang vej endnu. Jeg syntes længe at garnet havde den mest irriterende længde. Lige der ved skuldrene og det gav den berømte “anderumpe”. Men nu syntes jeg endelig, at der er sket noget, og håret er ved at lige sig selv igen. Denne gang lidt sundere og velholdt, jeg har nemlig lært at bruge hårolie og tørshampoo siden sidst.

Ulempen ved langt hår er klart, at der er hår ÜBER ALLES! Seriøst, jeg fælder som et dyr, der er ved at smide vinterpelsen. Men det må jeg tage med, for nu skal manken være længere end før. Det bliver spændende at se, hvor langt det er ved denne tid næste år.

Men nogen gange savner jeg den smarte page – men vi kan jo ikke få det hele. Vi vil altid ha’ det garn, som vi ikke kan få – kender I ikke det?

“Vær en egoist og brug en vådbørste”

wetbrusheditNu er jeg ved at gro manken godt og grundig lang, og det kræver en masse pleje. Men ikke mindst, den rette børste. Indtil sidste uge, har jeg brugt en rundbørste, som jeg købte tilbage da jeg havde pagehår, og den er slet ikke beregnet til langt hår. Så jeg har kastet mig ud i at prøve den kendte “WETBRUSH” fra HH Simonsen. Det ligner en helt almindelig børste, men den er ret unik. Jeg vågner med en høstak, for jeg sover som en vild abe og jeg hader at frisere det ud igen, men denne Wet Brush køre altså skånsomt igennem håret, og uden at det gør ondt.

Børsten er til alle hårtyper, og den er især god hvis du har tykt, genstridig eller ødelagt hår. På den måde, er den også børnevenlig, da den ikke river i håret – grunden er, at børsten er sammensat af revolutionerende og særligt konstruerede børstepigge, som både virker skånsomt og effektive, så vi slipper helt for knuder og sammenfiltringer. De små dutter på børstepiggene virker stimulerende på hovedbunden, hvilket gør friseringen behagelig og samtidig virker stimulerende for hårsækkene.

Oven i at gro manken lang, så har jeg ikke været ved frisøren siden Januar, derfor kan spidserne godt have brug for lidt ekstra fugt og pleje. Jeg bruger altid hårolie, men det er ikke altid nok. Jeg har testet Bed Heads Ego boost, som er til spaltet spidser og er en leave-in conditioner. Ved brug af denne, har jeg oplevet mit hår meget tykkere og flottere. Spidserne ser flotte og nyklippet ud, og det dufter oveni hatten godt.

Hold for resten øje med bloggen, for i næste uge kommer endnu en konkurrence, hvor en heldig type kan vinde en Wet Brush.

//I samarbejde med Hair247.dk//

Hair help?

Jeg skal til frisøren på onsdag d. 6.6. og ha’ en sommerfritz – Det er tiltrængt!! Nøj hvor er mit hår blevet langt og ustyrligt.

Men.

 

Hvordan skal jeg klippes??

Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig. Skal det være vildt, klassisk eller bare… ja?

 

Jeg kigger, søger og leder.

Hvad syntes I?