Pause

Ja, det har jo været længe undervejs, men jeg vil lige sætte ord på det. Jeg vil gerne bringe kvalitet og velovervejede indlæg på bloggen, men tiden finder jeg desværre ikke til det. Dagen er med fuldfart frem i Valdemars favør. Når han er puttet, så er jeg træt! Og stener mest tv og Instagram. Jeg har ikke bragt det på bloggen som jeg ønskede, det har gået hurtigt og er alt for sløset. Det skal sgu være ordenligt.

Så jeg tager en pause på ubestemt tid, måske helt indtil Valde starter i dagpleje. Tiden med ham er dyrbar og vigtig, og helt fantastisk. Det skal nydes og vi ses forhåbenligt på Instagram.

Kys!

og en lille pause-baby i stedet for en pausefisk.

image

 

L’Oréal Paris lækkerheder og en konkurrence

lorial

Efteråret er kommet og det kan mærkes på huden. Min hud bliver lynhurtig meget tør, og det kræver de helt rigtige produkter. Jeg har testet disse hudplejeprodukter fra L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris Nutri Gold Extraodrinary Oil serien giver dig alle oliens nærende og fugtgivende egenskaber til en komplet plejerutine, og tilføjer nu en ekstra spændende nyhed. (Har du set reklamen på TV?)I Korea er Over Night Mask-fænomenet ikke bare en forbigående trend, men et hero-produkt i en optimal hudplejerutine. Derfor er det nyeste produkt fra L’Oréal Paris den koreansk inspirerede ultrafugtgivende natmaske L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask, som plejer huden i dybden, mens du sover. Og det er altså ret smart! Især nu hvor jeg ikke har tid om dagen, til at gå rundt med diverse masker på.

· Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream – Jeg har brugt cremen efter badet, og den efterlader en lækker blød hud. Min hud suger bare cremen til sig. Og så dufter den skønt.

· Gold Extraordinary Oil – en lækker olie til ansigtet. Fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Jeg har også brugt den efter Oil-Cream.

· Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask – G.e.n.i.a.l. – hvad er der mere at sige? Min hud er blevet så blød og lækker. Jeg tager den på efter jeg har fjernet make-up med Micellar Water, og næste morgen er min hud som sagt, bare så lækker.

· Micellar Water – Nem og hurtig til at fjerne make-up med, ingen gnubberi eller fedtethed. Jeg har prøvet mange make-up fjernere igennem tiden. Matas gør mig “halvblind” i 5 minutter efter, og mange andre fjerne bare ikke det hele, medmindre jeg nærmest trykker øjet ud!

· Sublime Gold Radiance Scrub – Jeg har brugt den 3 gange. Fordelt over 3 uger, mere skal der ikke til. Let og lækker scrub til ansigtet.

Konlurrencen er slut

Vinderen bliver trukket i morgen kl 20:00

Outfit Of The Day #185

dagens blonder

//bluse – mbyM// briller – CrossEyes // smykker – Jane Kønig// ur – Daniel Wellington//

Jeg er her og med vokset ud af mine jeans. Og hoppet i ventebukser, som er meget mere behageligt. Det skal ikke presse, nogen steder!
I dag har vi været til misdannelses scanning – Gud, hvor jeg hader det ord! Men alt så godt ud, og han trives “derinde”. Bare fra i sidste uge, hvor billederne er taget, er jeg blevet meget større, og det er han også. Han bokser løs derinde, og det giver mig stadig et chok hver gang. For den følelse, er yderst særlig og meget underlig. Men også rigtig dejlig, for så ved jeg, at han stadig er der.

Billeder / Katrine Guldbæk

Bloopers og random (ævl og bævl)

bloopers2-vertedit

Jeg har altid gerne ville lære at spille violin – og når det ikke var violin, så ville jeg være en ballerina. Tog lige en anden drejning og blev pædagog – men det har jeg nu altid vidst, at det var vejen jeg skulle gå. Jeg elsker makrel i tomat, og Bella får altid resten. Jeg kan ikke fordrage lyden af bestik der rammer tænderne, eller folk der skære tænder – pudsigt nok, skære jeg selv vildt meget tænder om natten. Jeg havde mælkeallergi som barn – det gik væk. Nu har jeg glutenallergi (wtf krop?). Jeg får de mærkeligst cravings – pt. er det banan og peanutbutter. Sebastian med Ønskeøen er det absolutte barndomsminde, sammen med – Palle, Polle & Ruth. Bullerfnis, Bubbers badekar + Snurre Snups Søndags Klub – Hvorfor stoppede det egentlig? Genialt børnetv, og det bedste Bubber har lavet. Jeg elsker musik, og høre faktisk alt mellem himmel og jord – 80’er hits, til Vivaldi, til Spice Girls, til Rasmus Seeback. ALT. Jeg samler på Disney film, og har klart mine favoritter – der er heller ikke én klassisk Disney film hvor jeg ikke lige, har grædt lidt. Jeg elsker desudenchili. Spiser også tit jalapenos – kan finde på, at spise det til frikadeller med brun sovs. Hvidløg er også en af mine store laster, jeg kan ikke selv lugte det længer – men føj, jeg må stinke ind i mellem! Det er bare så godt. Hvis man kunne opfinde hvidløg, som ikke lugtede, men smagte lige så godt – så ville verden være et bedre sted.

Og så vil jeg gerne sige tak for alle de søde beskeder om mit vægttab, og generelt jeres aktivitet her på blogski.
I er de bedste lærere nogensinde! Tak tak tak!

Medina by GOSH

medina edit

I sidste uge hintede jeg til, Medinas nye duft – Jalousi. Nu har jeg haft en weekend til at teste parfumen.

En duft, som folder sig ud i en top af lemon, bergamot, mandarin og grapefrugt med et tvist af rosenpeber. Den udvikler sig til en dybere blomsterduft og fuldføres af sensuelle noter af teaktræ, patchouli og moskus. Ud over ”Jalousi” lancerede Medina en hel make-up-kollektion i efteråret 2013. Jeg har også haft muligheden for at teste neglelakker og “Smokey Eye”.

“Jalousi” bliver klart bedre efter den har været på i nogen tid. Da jeg lige fik parfumen på, tænkte jeg “Nej, den er ikk’ noget for mig” Jeg kan ikke li’ at der kommer til at lugte sprittet i en periode, før den gode duft kommer. Men jeg må sige, at efter lidt tid, udvikler parfumen sig til en meget mere behagelig duft. Og noget jeg sagtens vil gå med.

Neglelakken: Nem at påføre og tørrede dejlig hurtigt – meget godt for en som mig, som slet ikke har tålmodighed til at vente på den slags. Jeg ender tit med, negle som har trykmærker, men efter denne omgang, er der ingen trykmærker. Win!

“Butterflies Smoky Eyes Palette: At lave smokeyeyes, er noget jeg ofte gør. Denne “Palette” har både den lyse farve til en mørk. Der er fine undertoner af glimmer i, så den er oplagt til en “tur-i-byen” make up. Øjenskyggen holder fint, en hel dag igennem.

Alt i alt, er det fine produkter til fine priser 🙂

Om en lille uge, er der som sagt, også mulighed for, at én af jer, kan vinde “Jalousi”